- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
Szerintem a üzletek nevének formátuma legyen ilyen, txsco. Az x az ismeretlen, viszont kitalálható..
Megelőzendő az esetleges pereket.
A legtöbb probléma a csomagolássérültnek reklámozott, sokszor összetákolt hulladékokkal van, ezt követik bizonyos multik nem magyarországi márkaképviseleteken keresztül történt beszerzései.
A legjobb példa az elexro worxd volt...de már nincs. -
Kocska89
tag
Jó ötletlet a topic.
Szerintem, a "csomaglás sérült" termékeket árusító, diszkontok, üzletek lesznek a befutók.
Mégpedig ezért, tanulságos olvasmány.Részemről egy pont a Tesco nak annak idején árultak 32" JVC ledes lcd tv-t. Az a típust csak náluk lehetett kapni. Elhoztam, reggelre már nem kapcsolt be, csak áramtalanítás után. X óra készenlétben és nem kapcsol be, csak áramtalanítás után. Végül is visszaadták a pénzem és vettem egy LG 37" full hd készüléket, ezzel nincs gond.
Szerintem arról is érdemes lenne statisztikát csinálni egy egy márkából mennyi a hibás, menyire megbízható az adott márka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged