- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
Nagy hiba samxungot választani gyenge minőségű tömegtermék. Az ilyen noname ( Sxncor, Mxdion) tv-k után samxungból láttam a legtöbb rosszat.
Pl samxungot plazma tv, F-buffer meghajtó ic, szeret melegedni. De a samxung a a maximális profit érdekében itt is képes spórolni, meghajtó ic alján kiképezve a hűtőfelület, a nyákon is kivan alakítva a hűtés, csak épp nincs beforrasztva.... De ilyennel találkoztam lcd monitorba is scaler melegszik de még véletlenül se forrasztották volna be.
Ha rosszul látnám a dolgokat majd axlrose32 kijavít.
Tudásra nem rosszak a samxung készülékek, csak épp az alapanyagok, kivitelezés minősége rossz.
Ez pedig az én véleményem volt.
-
Kocska89
tag
Jó ötletlet a topic.
Szerintem, a "csomaglás sérült" termékeket árusító, diszkontok, üzletek lesznek a befutók.
Mégpedig ezért, tanulságos olvasmány.Részemről egy pont a Tesco nak annak idején árultak 32" JVC ledes lcd tv-t. Az a típust csak náluk lehetett kapni. Elhoztam, reggelre már nem kapcsolt be, csak áramtalanítás után. X óra készenlétben és nem kapcsol be, csak áramtalanítás után. Végül is visszaadták a pénzem és vettem egy LG 37" full hd készüléket, ezzel nincs gond.
Szerintem arról is érdemes lenne statisztikát csinálni egy egy márkából mennyi a hibás, menyire megbízható az adott márka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest