- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
Victoryus #21924 üzenetére
Curve kártya kell neked [link] mögé berakhatsz bármilyen más kártyát.
Teljesen ingyenes, 1x díja van kártya kézbesítési.
Napi 75 ezeret lehet levenni ATM ből.
Havi 750 ezer a max amit levehetsz.Néha fizetsz a Curve kártyával, vagy online vásárolsz.
Mert ha csak ATM kp levételre használod úgy nem jó.Használják egyébként fizu levételhez többen is.
Aki ilyen 400-500 at keres havontaMég mellé csinálsz egy Revolutot is.
Ez is tök jó, minden ingyenes.
Kártya kézbesítési díj van 2 ezer.
Más egyéb díja nincs.
Havi 75 ezret innen is le lehet venni.Akkor egy Wise-t is.
Innen is lehet levenni havi 80 ezret.Nekem minden van.
Vivid is -
Peterhappy
őstag
válasz
Victoryus #10089 üzenetére
Előre is elnézést kérek az általánosításért.
A gond ott van, hogy nem hazudnak (vagyis de), csak fogalmuk sincs róla. És két választási lehetőség van:
1) megkérdezni egy kollégától (aki könnyen lehet, hogy pont ugyanúgy nem tudja, meg azzal csak a macera van, telefonálgatni kell, mászkálni, ergo dolgozni)
2) nyugodt, rezzenéstelen arccal, tényként közli, ahogy ő gondolja.
A nyolc évemből két-két évet call centerben, majd bankfiókban húztam le, mindenhol azt sulykolták belém, nem baj ha rosszul tudom, csak magabiztosan mondjam.Nálunk anno csak 0-s számlát lehetett zárni, ha mínuszba fordul(t) volna, akkor azt már benyelte a bank és lehetett zárni. Hogy miért nem fizették ki a számlazárásnál a fennálló összeget, nem tudom - csak tippelek, talán meghaladta volna a kp-felvét (vagy a fióki utalási megbízás) díja az összeget (vagy lusta volt az ügyintéző, vagy rosszul tudta).
-
axioma
veterán
válasz
Victoryus #10062 üzenetére
Szerintem van a legtobb banknak netbank kiprobaloja. En a raiff-nel egy dolgot utalok de azt nagyon: a szamlatortenet az allando utalasok kovetkezo teljesitesevel kezdodik, kikapcsolhatatlanul, pedig van belole 20+ (a legtobb csak felevente/evente tortenik). Ha ez belefer, nezz ra. A havidij sok mindentol fugg de "lentebb" se hiszem hogy dragabb a tobbinel, nekik me'g mindig ingyenes premiumra.
-
KTU
addikt
válasz
Victoryus #10062 üzenetére
OTP-nél van számlád?
Mi volt a probléma.Ha csak informálódtál valamelyik bankfiókban, és ott olyan ügyintézőt fogtál ki aki nem állt a helyzet magaslatán,
szerintem ilyen van mindenhol.
Telefonon érdeklődj, én ott mindig felkészült ügyintézőt kaptam.
OTP nem a kedvencem, de vannak jó dolgai amit használok.
Pár hete nyitottam CIB ECO számlát is, de az otp is marad.CIB, nyitás után azonnal nem működött a telefonos azonosító kód, többször mentem fiókba, kódcsere akkor se.
Azt mondták még nem volt ilyen. Hagytam, 3 munkanap után működött az utolsó kód.
Nejemnek, fiamnak azonnal működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest