Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magi20

    senior tag

    válasz djtoomi #2106 üzenetére

    nem vater fogja csinálni.:))))neki nincsen rá ideje..hanem én..ő csak segít..csak az adott méretű darabokat le kell vágni vágógéppel,persze nem kézivel..ezeket mindenhonnan megcsiszolni..aztán a többi ragasztóanyag.vagy csavar.azt még kitaláljuk.

    hát az a baj..hogy biztos nem lesz olcsó mulatság..tehát magamnak kitudom hozni egy olyan 15-20k-ból ha úgy számolnám hogy megveszem az anyagot..dehát persze ezek maradékok hatalmas tömbökből.
    de majd meglátjuk elöbb legyen kész..tavaszra gondolom a dolgot.mert most hideg van ahhoz hogy én kinnt legyek több napot ezzel.meg vizsgák ugyebár..úgyhogy majd..

    a bal oldal nyitható lenne az 100--3helyen lefogatva..találtam olyan ilyen csuklókat amik atom masszivak..simán elbírja. a jobb oldal azért lehet hogy sínre csusztatva lesz .hogy mégiscsak le lehseen venni.
    tervrajzok még nincsenek..
    a lényeg hogy nem egységes ívek lesznek..a tetőt úgy képzeltem el..hogy felfele lesz gömbölyített..és ahol beér az ív onnan indul majd belülről a plexi.rem érted ..
    eleje hát fingom sincs.
    hátulja nem gázos.:))


    a helyeket meg azt nem tudom hogy..mindenképp bal oldal felé nézzen a vinyó hely..lehet felső tápos lesz talán..bár nem biztos. de a cd-k?lehet valami régebbi házból lesz kivéve egészben és az valahogy beilletsztve azt nem lehet kőből..túl nehéz lenne.bár?

    meg hogy a lapok 2cm-eresek vagy 3cmeresek legyenek..

    lehet taliznuk azon a mogdding versenyen:))

    Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

Új hozzászólás Aktív témák