Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
jaj lol még csak most látom hogy hol van a ház!
igy ne is csodálkozz hogy ilyen meleg van a házadban, az oldalsó ventik igy semmit se érnek és tulterhelik magukat mert nem birnak levegőt beszivni és tulmelegednek!
érdekes felállás, ha mindenképp igy akarod hagyni a gépet akkor a következő ajánlom!
fúrógép+körvágó korong és az asztal mind2 oldalába vágjál 4 lyukat ahol a ventik vannak, igy tud szivni levegőt és kifujni is és az asztalnak se esik különösebb baja!
ha ez túl morbidakkor van iylen 5.25 s helyre beszerelhető cooler, e ahogy emléxek az 3 helyet foglal el szal a dvdiró kilőve, de lehet van 2 helyre beszerelhető is!
esetleg beszerelhetsz még 1 vagy 2 PCI slotos coolert is: innen csemegézhetsz
ittvan a ház elejébe szerelhető cucc is: [link]
a pci slotos coolerek közül a thermaltake -t javaslon mert az dupla slotos, több levegőt nyom ki!, vagy vehetsz 2db 1 slotosat egyiket alulra másikt felülre variáció kérdése!
ha merész vagy akkor a ház tetejére vágsz egy 9 centis ventinek egy lyukat furóval fursz jó sok lyukatés belülfel csavarozod hogy fujja befele vagy kifele a levegőt!
ezen az oldalon sok jó cucc van hátha találsz még valamit ami segithet!
remélem nem voltam hosszu -
pentium4
senior tag
ha jún látom akkor sh01b-b-b házad van mint nekem
hátul 12 centi kifele fúj, vinyókál 2db kifele fúj!
oldal lapon vagy 2db egy a proc magassába másik meg 5-10 centivel lejjebb!
én oda is felcsavaroztam a ventikatprochoz fúj , alatta meg szintén kifele szi, de azt lehet megforditom hogy befele fujjon!
ha ez kész nem elsz meleg a házban, egy rettentő jól szellőző ház!
ami fentvan az 5.25 helyeknél az felesleges, semmit nem csinál csak örvényt a házban
halgass apádra és csináld amit mondtam
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest