Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
Dieseldr #27920 üzenetére
nagyon állat! Grat!
Sok munka van benne, látszik, az eredménye is!
Nincs beleszólásom, hogy felkerülhet-e, de én is azt mondanám, hogy feltétlen: ha egy szín uralkodna a belsejében. Nekem is kicsit színes
Amúgy nem értem a csati gondod, én is hirdetek álomszép csatikat olcsón, de hozatni is lehet kintről, igaz drágábban, de egy ekkora projecthez simán beleférős árban. -
-
jones965
Modder
válasz
Dieseldr #15414 üzenetére
Gratulálok a vizes projektedhez!
Itt is látszik a gondos tervezés és az átgondoltság. Viszont nálad is lehetett volna a csövek vezetésén egyszerűsíteni, de gondolom neked így tetszett.
Részemről felüdülés minél több vízhűtéses gépet látni, bár lehet ez egyfajta elfogultság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged