- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
kelzsoca #12213 üzenetére
ez nem tapasztalat kérdése. szerintem egyszerüen akár ki aki ránéz megtudja mondani hogy alkalmas e arra hogy felkerüljön. Csak vissza kell olvasni, megnézni azt hogy mijen reakciók jöttek adott képekre. ha ez megvan hamar rájön az ember mit is akar az uj oldal bemutatni. vagy akár olyan emberek kellenek akik maguk modoltak. tehát tudják mi munka van egy jól kinézö géppel. pl SyC vagy Tomate, ök maguk festettek. vagy jones965, beteg, BR4D. akit kihagytam sry.
Eleve megbukik a dolog, ha nem megfelelő a kép. szerintem sokan emiatt lesznek felháborodva. összerakja szépre, de nem képes egy normális képet csinálni. a telefonnal készült képek alapból elkell hogy legyenek utasitva. szerintem ez lesz a legnagyobb baj.
A mindenki feltöltheti a képeit én azért nem tartanám jó ötletnek mert:
- a kapott tárhely véges
- szerintem te se szivesen törölgetnéd ( és ez nem személyes, nem félre érteni ) Jóska Pista hülyegyerek képeit, amit csak ugy feltöltött. Sajnos szerintem vannak ilyenek. Vagy pl látja itt a topikba hogy egy asztalon üsszedobot gép mekkora buli, és feldobb vagy 6 különbözö képet!Az adminokat én mindenféleképpen ugy válogatnám:
Legyen aki a Vizes területen van, otthon, legyen olyan aki moddingolt már, legyen olyan aki ért magához az oldal üzemeltetéséhez, és legyen egy olyan aki ért a Photoshophoz.kelzsoca: Tomate és aero!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest