Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G4ga

őstag

válasz kelzsoca #12213 üzenetére

ez nem tapasztalat kérdése. szerintem egyszerüen akár ki aki ránéz megtudja mondani hogy alkalmas e arra hogy felkerüljön. Csak vissza kell olvasni, megnézni azt hogy mijen reakciók jöttek adott képekre. ha ez megvan hamar rájön az ember mit is akar az uj oldal bemutatni. vagy akár olyan emberek kellenek akik maguk modoltak. tehát tudják mi munka van egy jól kinézö géppel. pl SyC vagy Tomate, ök maguk festettek. vagy jones965, beteg, BR4D. akit kihagytam sry.

Eleve megbukik a dolog, ha nem megfelelő a kép. szerintem sokan emiatt lesznek felháborodva. összerakja szépre, de nem képes egy normális képet csinálni. a telefonnal készült képek alapból elkell hogy legyenek utasitva. szerintem ez lesz a legnagyobb baj.

A mindenki feltöltheti a képeit én azért nem tartanám jó ötletnek mert:
    - a kapott tárhely véges
    - szerintem te se szivesen törölgetnéd ( és ez nem személyes, nem félre érteni ) Jóska Pista hülyegyerek képeit, amit csak ugy feltöltött. Sajnos szerintem vannak ilyenek. Vagy pl látja itt a topikba hogy egy asztalon üsszedobot gép mekkora buli, és feldobb vagy 6 különbözö képet!

Az adminokat én mindenféleképpen ugy válogatnám:
    Legyen aki a Vizes területen van, otthon, legyen olyan aki moddingolt már, legyen olyan aki ért magához az oldal üzemeltetéséhez, és legyen egy olyan aki ért a Photoshophoz.

kelzsoca: Tomate és aero!

törölt tag

válasz kelzsoca #12213 üzenetére

Majd jer1cho és beteg eldönti :D
    Elvégre a legtöbb dolgot ők hozták össze, és betegé a domain

Új hozzászólás Aktív témák