- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Laraxior #891 üzenetére
Hát, legelőször is vedd le a szűkitőt, mert nagyon rontja a hatásfokot, mellesleg a hangja is kisebb lenne, mint most az biztos. Fesd le UV-aktiv festékkel és már világit is, pár száz forint. A plexin a fölső ventinek mindenképpen inkább szivnia kéne a levegőt, az alsó az nembaj ha fujja, csak igy a fölső pont keresztbe fuj a procihutónek, es egyebkent meg a folső fölösleges is, mert a hátsó 12-es tökéletesen kiviszi a meleg levegőjét a procihutonek. Ráadásul ez az aeroengine ház,aminek a hűtése alapból is elég jó, az elején lévő 14-es miatt igazság szerint a haz aljaban levő 12-es is fölösleges, de az végülis mind1. Szóval szerintem sokat javithatnal az optikon csak azzal is, ha fele ennyi ventit raknál bele jól elhelyezve, hogy ne egymásnak keresztbe fujjanak. Meg nekem sokkal jobban tetszene az előlap a matricák nélkül, de mint már többször mondtam én inkább a letisztult, egyszerű formákat szeretem.
Néha a kevesebb több! A mondás ugy látszik még mindig igaz.
[Szerkesztve] -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Laraxior #883 üzenetére
Nem rossz, bár van számomra egy két értelmetlen dolog. Minek a szükitő a hátsó ventire? Fúj vagy sziv, mert ha sziiv akkor teljesen szar ha fuj akor pláne, mert akkor meg pont szembefuj a procihutovel. A masik a plexin a venti, az fuj vagy sziv? Egyebkent a kinézet teljesen rendbenvan, no meg ötletes a középső venti alul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest