- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #20618 üzenetére
Ment egy pü.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #20569 üzenetére
Nagyon kishitű vagy.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #20569 üzenetére
Fölhúzza az acélt is szálra
-
Tomate
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #20566 üzenetére
Welcome drink volt egy szórakozóhelyen... Nem jelent semmit. Jól néz ki ahogy lecsapódik a fény az aljába.
-
Zefír
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #20517 üzenetére
Huh nagyon király, szép letisztult, de minek ekkora ház? Hót üres.
Nem kel valakinek 2 12es ill 2 8as noctua venti? -
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #20542 üzenetére
Most néztem meg, hogy általad említett házak milyenek. Nagyvonalakban igen, de attól azért szebb.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #20534 üzenetére
Még annyi se, úgy hogy boltból vettem.
-
W.
tag
válasz
Uccsó kép a legszebb, igazán pofás az összhatás, a gépedről nem is beszélve
. Néztem, már lehet kapni a kuckódat 38k-ért is, annyit talán meg is ér, csak sajna annyira nagy hogy nem tudnám kihasználni, de meglátjuk mit hoz a jövő!
-
gooool
őstag
válasz
Valszeg a Lancool K62-őt veszem meg,mert Lian Li dizájn és megoldások jellemzik,full fekete,jók a ventijei és kívülről is tetszetős.
Kösz a segítséget!
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #20524 üzenetére
Simán méltó a géped a PC-Style-ra. De ezt majd az illetékesek eldöntik.
Szép már így ahogy van!!!
-
aero.
veterán
válasz
Vegyél egy EATX lapot, ez így nagyon üres
-
urdongo
tag
válasz
Szerintem nagyon jó lett
! Egy kevés ledes megvilágítást még nem szeretnél bele rakni?
-
TomiLi
addikt
válasz
Nice, Mester!
Lesz majd fekete belső is?
Nekem így is tetszik, a harisnyák mellett főleg az, hogy nincs agyon zsúfolva a ház
Olyan mintha nem lenne még bekötve semmi a gépben! -
jones965
Modder
válasz
Szép, átgondolt a kábelvezetés, persze aki hosszabítót használ.
Az a szerencsétlen sata kábel miért nem kapott kabátot, ott árválkodik csupaszon. -
gamekiller01
tag
válasz
csilli villi
szép rendezett
letisztúlt, semmi felesleg
grat
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Nekem bejövős.
Gratula szép lett. -
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #20494 üzenetére
Szerintem nem hátrány. A lényeg, h a harisnya ne jöjjön ki a zsugor alól. Az hogy elcsúszik a vezetéken nem gond, azt vissza lehet tolni. Ha meg "rásütöm" a fémre is a zsugort, akkor az nem engedné, hogy elcsússzon és nagyobb az esélye, hogy a harisnya jön magában. Szóval nekem tökéletes így. A 7mm-es 1:4-es amúgy is jobban szorítja a harisnyát, mint a 4mm-es 1:2-es. És sajnos csak 1m zsugorom volt, épp hogy elég lett, muszály volt ekkorára vágnom. A ventire kell még, meg a bekapcsoló, reset gomb vezetékére, de arra jó lesz már az 1:2-es is.
Amúgy szép lett a harisnyázásod. Kár volt kiadni a pénzt a harisnyázott kábelekért, tényleg elég átlátszóak. Az MDPC-sen semmi nem látszik át, meg ahogy látom a tied is eléggé sűrű.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #20492 üzenetére
Aha, világos a dolog. Mondjuk én is kiszedtem minden vezetéket, pontosan lemértem minden harisnyát 15cm-re és minden zsugorcsövet 1,25cm-re. A vezetékek pedig egyforma hosszúak. A harisnyát szépen ráhúztam a vezetékre és az egyik oldalon a fém végétől (teljesen a végétől) 2cm-re toltam mindet, valamint a zsugorcsövet úgy tettem, hogy ne menjen pont rá a fémre, ahol rázár a vezetékre. Tehát így is elvileg egyforma és az is lett, ha nézted a képet. Ja és jó is, hogy nem tettem a fémre a zsugort, mert így ha erősebben meghúzom, nem a harisnya jön ki a zsugorból, hanem a zsugor csúszik el a vezetéken, amit utána visszatolhatok a fém végéhez.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #20484 üzenetére
elárulod a hadi titkot?
Én is ilyen szépet szeretnék.... -
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #20484 üzenetére
Ugyanazzal a módszerrel kell melegíteni mindet, gondolom ez a titka. Én először egy párat úgy csináltam, ahogy itt mutatja, tehát először a vezetékre zsugorodó részt és ezután a kábelre zsugorodót melegíti. De nem nagyon vált be. Szerintem érdemes az egészet egyszerre melegíteni alulról és szépen összehúzza felül is egyenletesen. Majd a láng felett szépen körbeforgatni egyszer. Nálam ez vált be. A képen látható is, hogy egyenletes lett, leszámítva az első két kék harisnyás kábelt, amit még az első módszerrel csináltam.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #20471 üzenetére
Tényleg nagyon szép lett!
Ahogy a nagy könyvben meg van írva!
Előre levágtad egyforma métetűre a zsugorcsöveket?
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20471 üzenetére
Az eredeti állapotról nem készült kép?
(#20472)Jones: Istenem, ez kiölt pár agysejtet -
csuki00
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20410 üzenetére
Engem érdekel, bár ha egyszer eljutok odáig, hogy harisnyázom akkor magamnak szeretném megcsinálni, meg amilyet elképzeltem, olyat nem árulnak készen
Amúgy gondoltam, hogy nem egy csúcsminőség.. túl olcsónak tűnt.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20398 üzenetére
Az a noktuja az tényleg szép, egy venticsere, és tényleg álomszép
Én most itt nagy gondolkodásban vagyok, valszeg egy prolima lesz, egész olcsón megúsznám, Trueból meg nem találok rev.C.-t, noname helyről meg nem szeretek rendelni. Szerintem szép lesz egy fekete házban kék nyák és krómos hűtő
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #20384 üzenetére
Most nézem, ennek a modder társnak olyan lapja van mint az enyém.
(#20391) Erdei88 :
1. -1,5 mm alumínium lemez.
2. - nehezen, egyébként kézzel, pillanatszorítóval 2 bútorlap közé fogva.
3. - pirosat és feketét, Dupli Color
4. - a festékeket bármely háztartási, vagy barkács áruházban, a lemezt pedig fémkereskedésben.Sok sikert, jó munka.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20384 üzenetére
Guszti
... Majd a végén megmutatjuk neki jones (a vezérbika) gépét, hadd tanuljon
Gyönyörű ahogy a kapcsolók meg ledek kábelei kb. 2x olyan tág harisnyában vannak
Ilyen coolerre akarsz váltani? Formailag szerintem nem a legszebb
-
for3l
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #20313 üzenetére
nagyon durva! nekem is tetszik, főleg, igy fekete környezetben (ami mondjuk lehetne feketébb)!
máris eladó a coolered? ha léghűtőket nézegetsz, feltételezem nem vizezni akarod a rendszert, vagy mégis?
-
válasz
Cthulhu Dawn #20305 üzenetére
Igen szellős, nekem bejön.
(#20306) AXisBOLD:
-
urdongo
tag
válasz
Cthulhu Dawn #18190 üzenetére
Csúnya történet.
Én ilyenkor ki megyek futok egy kört...különben a gép látná kárát.
ehh... azt hittem ez bekerül a két hozzászólásod mellé...erre kirakja ide. Nem ide akartam...
Mindenesetre meghajlok a türelmed előtt.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #20216 üzenetére
A harisnya ugyanolyan, mint urdongoé, 3mm-es MDPC-s, csak grand bleu színű. A zsugorcső pedig 4:1-es, de azt még nem tudom hogy ez milyen kezdeti átmérővel rendelkezik. Majd holnap meglátom.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #20214 üzenetére
Köszönöm a jótanácsot. Biztos számít az is milyen zsugorcsővel dolgozik az ember. Mert az 1:4-es azért csak jobb az 1:2-től. Mondjuk ha 8mm a normál átmérője, a másiknak meg 4mm, akkor zsugorodás után ugyanott tartunk.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #20192 üzenetére
Majd ha kész lesz, eldöntöm, hogy milyen az összhatás. Amennyiben kilóg a lóláb, arra is van ötletem.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20139 üzenetére
Hát az biztos, hogy ha így ránézel nem mondanád meg hogy attól a nagynevű gyártótól van. Mondjuk szerintem a 888as házuk se sokkal értelmesebb, de legalább ki lehet hámozni belőle hogy ház
-
válasz
Cthulhu Dawn #20116 üzenetére
...
Hogy néz az ki?(#20117) jones965: Elárulod a módszert?
-
válasz
Cthulhu Dawn #20110 üzenetére
A "mezei" duplaradi:[link]
Akkor kellene "talán" a 2 radi, ha az egész rendszert rákötöm, és 690 II-be költözöm. -
válasz
Cthulhu Dawn #20096 üzenetére
D5: 26K
tartály: 6-8K
T56 Cpu blokk:9K
csövek: 3-4K
csatik: 2-3K
vga blokk 6,5/db=13K
radi: 24 vagy 14Szóval nem sok, és akkor még nem kapott vizet a ram, és a lap.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #20092 üzenetére
Minőségi alkatrészekkel.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20096 üzenetére
Hát felfogás kérdése.
Bár én is néztem, úgy kb. 40ből ki lehet hozni egy egész jó cpu vízhűtést, talán még egy vga-t is elbírna
nemtom, D1rect biztos kiszámolta valahogy ügyesen.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20089 üzenetére
Csak epikusan, 690 II
-
válasz
Cthulhu Dawn #20087 üzenetére
Ezen lehetne segíteni....
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20076 üzenetére
Áh kösz
Látszik hogy be kéne nyálazzam a praktikeres újságokat
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #20063 üzenetére
Pedig csak próba jelleggel lett betéve, minden szana-szét.
De azért jól esik az elismerés.
Azóta már semmi nincs a házban, holnap kezdem a lemzelést a radik felfogatásához, valamint az 5,25" helyek eltakarásához.
Már ha a havazás engedi. -
Fecniii
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20001 üzenetére
köszi szépen
még most látom, hogy enyém lett a 20000. hsz
-
válasz
Cthulhu Dawn #19989 üzenetére
Keresztebe.
Akkor még nagyon komoly volt. Mondjuk lehet korábbról származik a ház, nem emlékszem pontosan. -
válasz
Cthulhu Dawn #19985 üzenetére
Ennyi neon volt benne, az is kapcsolható.
(#19986) _Voyage_: Akkor az, érted na.
(#19987) kimi02: Szép, mondjuk a kábeleket nem tudod jobban eldugni?
A házról mi a véleményed? -
zed1983
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #19954 üzenetére
Hát meg már szerintem nem is nagyon lehet kapni...valszeg kifutó széria
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #19922 üzenetére
Hasonló képpen mint én az ASUS feliratot. A plexi alá fehér fóliás plexit, és az alá 2db fehér neon, vagy pedig tejfehér plexi és úgy a világítás.
Nekem azért kellett 2 lépésben ezt megoldanom, mert a plexim víztiszta.Most épp vágom ki kartonból a vga borításához a feliratozást.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19912 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy ilyen kis darabokat lehet kapni, ami már eleve két méretű, és úgy zsugorodik teszem azt a vga tpcsatira, meg a kábeleire. Csak az ugye eléggé eltérő méretű... de akkor ha jól értem egy 3:1-es zsugorcsó már ilyen méret különbségekre képes, anélkül hogy vagy elszakadna, vagy a kisebbik részen nem zsugorodna össze a kellő képen?
Nah mindig tanulok valamit, akkor sorry
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19906 üzenetére
ööö ez a link onnan van...
De itthon nem lehet ilyet kapni? Vagy rendelt valaki már arról az oldalról? elég messziről jön... -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #19880 üzenetére
Én annó SMD szalaggal csináltam ilyen világítást plexi oldallapba.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #19880 üzenetére
Xonar X-fi kártya van hozzá.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #19814 üzenetére
Arra már végképp nincs időm. Amit mára terveztem, már abból sem lesz semmi.
Tudod, nagycsaládos apuka.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #19803 üzenetére
Jójó köszi mindenkinek,holnap tesztelem.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19789 üzenetére
Na ja, én is vagy 10 meghallgatás után jöttem rá hogy hopsz, ez lenne a név, újabb 10 után hogy mi az első betű
Amúgy frankón zúzós zenét nyomnak
Gerisz: Na ugye ezt nem gondolod komolyan? Bár kinek a dremel, kinek a bozótvágó...
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19785 üzenetére
Mit ad isten? Megtaláltam a kiejtési formát
Ennek a vidinek a 40. másodpercénél az emberke kimondja a nyelvtörőt
-
plejik
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19733 üzenetére
Az szép!
Milyen ház ha szabad érdeklődnöm ,mert nagyon tágasnak látszik.(Nagyobb esetleg mint egy haf 932 )
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Jaj de burkolnám befele a belsejét -
W.
tag
válasz
Mindig valami humorosat vagy elképesztőt mutatsz, nem tudom hogyan. Lehet hogy nem tölti ki azt a kuckót, meg nem egy vízhűtéses rendszer (mert amint tudom az a nagy vágyad), így is egy csodaszép rendszer tulaja vagy.
-
zH.
senior tag
válasz
Nagyon szép.
Bárcsak az enyém is ilyen kib@szott rendezett lenne..
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19695 üzenetére
Erre mondta üvegtigrisben a Sanyi: ,,Udesép ez fonók!". Tényleg jó cucc, ez már valszeg nem fogja szúrni a füled.
-
Zefír
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #19621 üzenetére
Najó .. Ez nem igaz...... Egyik este leültem, és elkezdtem tervezgetni az álom gépet.. ÉS annyi eltéréssel, hogy nem vörös hanem fehér volt a feketével, pontosan ugyanez jutott nekem is eszembe...
Eszméletlen szép.. -
válasz
Cthulhu Dawn #19621 üzenetére
Hát nekem nem ez az álom PC az biztos
, de az árát
, vagy méginkább az értékét
, örömmel elfogadnám
!
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19617 üzenetére
Nah én ezeket a dolgokat mindig összekeverem.... Az Aluminiumot is lehet porfesteni? Biztos százszor ki lett már dumálva, de nekem még mindig homály....
Az a gép nem egyszerű, amit linkeltél....Szép!
.... 2010-ben biztos lesz rajta egy upgrade.... 3 way sli gtx380....
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #19611 üzenetére
Mi múlik rajtam?
-
TomiLi
addikt
válasz
NAh ez jó! Csere kereskedelem!
Jól csináljátok!
Alu lemezt, hogy fogjátok fényezni? Eloxálni? Csak azért vagyok kíváncsi, hátha nyerek a lottón és akkor ereszd el a hajam lenne azzal a bizonyos Lian-Li házzal...
Hát egy nyarat én sem csesznék el arra, hogy legyen vizes rendszerem.... Mit meséljek az unokáknak....
Én is örülök, ha akkora elkészül a kis tervem első része.... -
HollyBoni
veterán
válasz
Kicsit adok világosságot rá photoshop-ban,meg körbevágom és mögé fehér háttér.
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19606 üzenetére
Ez volt az egyik ok, hogy direkt léghűtéses házat vettem, mert ezt is ha nehezen, de még tudom finaszírozni. Ha reálisan nézem, a számítógépet (hozzá teszem, nagyon nehéz)akkor nekem felesleges a vízhűtés, a jelenlegi x68-ra épülő konfigommal együtt... Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék vízhűtést, de azt úgy jó szerintem kialakítani, ha az ember mindent meg tud venni egyszerre... Hardverek, ház, vizes alkatrészek, egyébb modding kiegészítők.... Akkor szépen összepakolod a cuccot és elkezded nézegetni, tervezgetni a moddingot, majd méricskélsz, lerajzolod és utána megint szétszereled. Aztán mehet a modding: furás, faragás, festés....
Mint az orange country motorépítők...
Csak hát kevesünknek adatik meg ez kis hazánkban....Pl direkt vettem mATX lapot és terveztem hozzá a házat, hogy még véletlenül em akarjak nagyobbat, hogy max 2-nél több vga-ról álmodozzak..... Minek?
De sokat nézegettem a te választottadat is mielőtt meg vettem azt ami most van....
Ha azt választom, akkor valószínű én egy bicikivel(mATX) parkolnék a hangárban
A fene egye meg, mert nagyon megtetszett egy nagy házkó: Lian Li PC A70.... MDPC-n van egy és nagyon tetszik....de ez marad álom, Így is néha tiszta hülyénk tartom magam, hogy a silverstone-ért iadtam ennyi pénzt!
Neked mikorra készül el belvilág?
-
TomiLi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19598 üzenetére
Remélem....
Nekem a venti tetszik, mert az a rács, nagyon igényesen van megoldva... de a az elő-tetőlapi kivezetés az nem valami szép.... az nekem sem tetszik.... valószínű, az is át lesz építve, csak nem az első körben! Az lesz a rev2....A másik ami nem tetszik az az ára... de szerencsére ezen már túl vagyok....
Hát még sok meló lesz vele az tény.... de remélem majd megéri, hátha style-os gép lesz belőle....Egyébként egész fasza mini-tj07-nek néz ki.
Nekem igazság szerint az volt a TJ07 volt az álmom, de az még drágább lett volna, valamint nem hiszem, hogy valaha is lesz keretem vizes rendszer kiépítésére.....
A TJ07 levegő hűtéssel, meg olyan mintha lakópihenő övezetben furikáznék egy ferrarival -
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19599 üzenetére
Igen, enguszék nagyon megtáltosodtak, baromijó hogy gondoltak a lustákra is, és van egy csomó harisnyázott cuccuk
Amúgy megérkezett már a hűtőd? Én is itt szenvedek egy gyári mellett, előbb porszívóztam ki
-
válasz
Cthulhu Dawn #19334 üzenetére
Egyébként lehet flex balta lesz belőle, és kap a pofájára a CM690.
Igazából meg lennék elégedve ezzel a házzal, csak ne lenne lukas az oldala.
Mondjuk annyiból szempont, ha megtartom, akkor nem tudok kacérkodni a vízhűtés gondolatával.(#19325) Menyus911: Ahogy nézem, te inkább a csendes üzemre mint az esztétikára mentél rá, úgyhogy a maga nemében sztem egész jól sikerült.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19334 üzenetére
Vagy a merész trió, balta flex meg lián lajos egybeeresztve
bár ez csak beteg kollégának menne, ő nagyon kemény, amint megvette a 80k-s házat azonnal darabokraszedte
-
GabN73
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19250 üzenetére
az
vagyis volt
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #19245 üzenetére
Persze hogy nem ingyen van de most feketét nem rendelnék, az is biztos.
Túl sok lenne a fekete a gépben.
Valahogy azt akarom hogy a piros is domináljon.(De nem sok türelmem lenne vacakolni vele.)
Inkább veszek boltban vagy akár itt a ph-n ha lenne ember akitől lehetne. -
plejik
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19238 üzenetére
Ja tényleg ezek csak hosszabítók és így vannak megcsinálva.:S Azt hittem moduláris táphoz vannak.Jó hülye vagyok.
-
válasz
Cthulhu Dawn #19228 üzenetére
Rendben
! Akkor minden létfontosságú csatiból kérek
.
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19205 üzenetére
Én nem így érzem, de akkor nem fogok bele, amíg nem kapok pár véleményt!
Segítsetek!
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19203 üzenetére
Fekete belsőt akarok! Fehér neonnal! Az nemmutatna jól szted? Még most szóljatok!
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19199 üzenetére
Hát figy egyik ok, hogy noctuákkal akarom a designt megvalósítani, és nem szeretek tördelni!
Nem hangosak ezek, csak pl nem tom lekapcsolni viszont nekem 24/7 megy a gép, és este sokszor azthiszem álomból felriadva hogy uv sugárzás van!
Azon van itt a kérdés, hogy jól néz-e ki az a megoldás h kék fénycsik van igazábol a ház elején, nem pedig az egész eleje izzik! A videon látszik hogy oldalra rakott be a srác két neont!
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19197 üzenetére
Látom nem érted amit irtam!
A ventik nem lennének ledesek, olyan lenne mint a videoban, hogy két oldalra teszek X szinű neonokat, és a ventik helyére noctua!
DjAaron: Köcce
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #19167 üzenetére
[link]
Lehet még most is van neki. -
Art_Mooney
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #19128 üzenetére
Rajzolni az AutoCAD-hez
-
Art_Mooney
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #19124 üzenetére
Ennyiért bárki jobbat rakna össze, de visszaadni sem akartam, mert ajándék lónak...
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19124 üzenetére
Nemisaz, hát ez tök olyan mintha megfognál egy 10 éves pc-t és beledugnád abba a házba!
Ilyen tápkapcsológomb, meg lap hát először azthittem valami photoshopmunka!
Murderbox, alienware ezek adnak mindenre! Mellesleg én ebbe a gépházba szerettem bele!
-
Art_Mooney
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #19118 üzenetére
Már 2800-ért megrendelhetö a Mediamarkt.de-n , de a legerösebbet i7 965-el már 3700-ért kel. (Otto.de)
-
MrPG8
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #19108 üzenetére
Sajna olyannal nem tudod szolgálni.
A hőfokokra én is kiváncsi vagyok. Azért az a 860 is termelhet egy kis hőt. -
MrPG8
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #19105 üzenetére
Itt az egész cikk. Bizony, bizony az.
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19100 üzenetére
Ez P60 szoval nem akkora mint jones gondolja! Thermaltake Full Tower nagyságu!
-
MattX
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19084 üzenetére
dede, erdei kollégának adtam kölcsön!
És még nem jutottam haza érte!
Jó észrevétel!
-
zuchy
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #19071 üzenetére
Ja.. majd holnap veszek vékonyabbakat.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #19053 üzenetére
Az utalásom csak és kizárólag az alaplapi chippekre, és a fetre vonatkozott(-volna).
Kompatibilitás szemponjából ez esetben a crosshair II megegyezik a III-val. -
válasz
Cthulhu Dawn #19055 üzenetére
Ma meg borotválkoztam benne mert össze törtem a tükröt!
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19055 üzenetére
Na nemá, látszik hogy nem vagyok otthon a Dzsényvódba
Akkor ha szabad kérdeznem melyik kuka közelében laksz?
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #19053 üzenetére
Szép az új géped, no meg tudásban sem utolsó, az a Féltégla HD4870 (asszem az) nagyon durva
De ugye csak vicc az a házkidobásos dolog?
-
válasz
Cthulhu Dawn #19037 üzenetére
Nem olcsó lap, a ház sem rosz...
-
jones965
Modder
válasz
Szép ez a lap, gondolkodtam én is a megvételén, ugyanis nekem mind a 2 elődje megvan.
Aztán másképp döntöttem.
Külön tetszik a lapon, hogy az összes ventivezérlés pwm szabályozású.Eddig ezt nem is figyeltem.Amennyiben vizesíteni szeretnéd, keress bátran.
-
syC
addikt
válasz
Szép ez a lap!!
-
rlazol
veterán
válasz
azokat a méhsejtes bővítőkártyahely lezárókat hol szerezted?
-
plejik
addikt
válasz
Jó ház.Szellőzés megoldva.
Ja és a kábelelvezetés is ötletes.
Mostanába mindenki AMD -re vált
-
for3l
senior tag
válasz
ofkorsz!
különben nagyon szép lap. amd-vel nálam is ez játszana!
-
GabN73
addikt
válasz
szép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Deepcool GAMMAXX L240
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged