- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
AndrewTdi #22661 üzenetére
Szerintem kezdetnek nagyon jó
még egy kis gyakorlás és mester lehetsz
Társulok TopaMo kolléga kéréséhez, ha le tudnád mérni pontosan meg tudnám csinálni és ha törne csak pótolni kellene. Nekem szélesség + hosszúság kellene mindenrőlPersze a két száracska közötti méret is kellene.
-
glspeter1
őstag
válasz
AndrewTdi #21884 üzenetére
Az én CM Silent Pro-m is még eléggé garis, de ha egyszer elszáll akkor majd szétszedem, leszedem a harisnyákat és visszateszem rá a gyárit. Aztán mehet vissza garira
De nem igen félek attól, hogy elszáll, és azért így harisnyázva nagyon de nagyon pöpec a cucc. Lehet még majd minden egyes kábelt beharisnyázok, de az még sokára lesz.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
AndrewTdi #20963 üzenetére
Álom az a 800D
Anyagiak miatt én nem tehetem sajnos meg, Így marad az olcsó házból jót elv.Más: megint ott vagyok hogy a kábel management lyuk túl nagy és üres, gumi -val akarom megcsinálni a lyuk "kitöltését" valaki tud ajánlani valamilyen bolt-ot ahol kapok különböző méretben ilyen gumit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged