Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beretvás #34530 üzenetére
maga a váz 19.5 kb. Egy CM 212+ könnyedén elfér benne. Műanyaggal már megvan 22 is ,bár úgy még nem mértem.
Az a kijelző sajnos semmi,mert rossz volt már alapjáraton sajnos. A csatlakozója is furcsa volt (az alaplapi usb csatlakozó tükörképe volt) szóval kiprbálni se tudtam sehogy...
Pozitívum,hogy a helyébe bármikor rakhatok másikat.Majd lesz aházról cikk,ha készen lesz. Majd értesítelek,ha érdekel,és akkor részletesebben olvashatsz róla.
-
válasz
Beretvás #34524 üzenetére
Tudom,én se láttam még soha. Itt aprón vettem egy tagtól,de hogy honnét szedte,nem tudom.
Elvileg egy nyomtatószerver volt (ebayen most is 700 dolcsi,persze a komplett gép) ,a bele viszont ki lett takarítva (nem tudom,hová vitték ,kinél van,stb) én csak a házat láttam meg,de bele is szerettem.Canon Colorpass Z3000.
-
RMZ250
senior tag
válasz
Beretvás #32009 üzenetére
Biztos jól néz ki
ha látnánk belőle valamit.
Nem értem, hogy miért kell ezekkel a szar telós képekkel vacakolni. Nem hiszem el, hogy aki ilyen szinten moddingol annak nincs egy száj....szott fényképezője.
Csak egy nagy fehér paca látszik.
Amúgy tényleg jó lehet, egyenlőre nem tudom elképzelni milyen egy szál csiszolt plexi. -
-
jones965
Modder
válasz
Beretvás #30122 üzenetére
-mert szerinted csak ez az egy topik van, ahol a moddingosok bemutatják a munkáikat?
Korábban "csak" ez a topik volt a PH-n, de kiutalták bennünket, így maradt a fáradt gőz, valamint a külföldi oldalak. Ott legalább elismerik, amit csinálunk.Mellesleg holnap éppen Győrben fogunk moddingolni.
-
-
macko20
őstag
válasz
Beretvás #29657 üzenetére
Itt üldögél mögöttem és várja a berendezést ,a Te képeidről szerzek pár ötletet ,az olcsó is relatív /45-60k/hó 8órás munkáért mellett luxus/
(#29656) Motion_Blur
Az alaplapra a 4 pinből csak a sárgát,esetleg a zöldet dugod fel a piros,fekete a molexről jön így az alaplap vezérli és érzékeli a ventit de a 12V-ot a tápból direktbe kapja és a lapon lévő fettek nem melegszenek túl
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Beretvás #29008 üzenetére
12eFt volt ventik és táp nélkül, amikor még volt Mistral
6-7 éve vettem minimum.. Jó minőségű plexiből lehet, mert nem sárgult be (mondjuk nem is volt direkt napfényben, de a ventik elvileg UV-ledesek benne). Aerocool Acryclear II+ a típusa. Az elektroszmog is kisebb lehet, mint fémházas gépnél
A kábelelrejtés sajnos valóban lehetetlen benne, és van is benne rendesen..
-
jaja1981
addikt
válasz
Beretvás #28991 üzenetére
Én ilyen nagy dolgokat nem fújok, ezért használom legtöbbet a 0,6-os pisztolyom.
Te mennyiért veszel festéket?
Mondjuk sima fekete akril és valami matt, vagy selyem lakkot edzővel?Meg olyan problémám van néha, hogy alapozóra ráfújok, és összeugrik.
Kis kráterek keletkeznek.
Nem tudom miért, mert semmit nem változtatok. Amikor ilyen van, megállok, megvárom míg megszárad és újra csiszolom, és láss csodát jó lesz.
Szóval nem értem.Nálad szokott ilyen lenni?
Ezt is én csináltam, ez autó festék, Ford Focus STI narancs metál, gyöngyház lakkal.[link]
-
jaja1981
addikt
válasz
Beretvás #28989 üzenetére
Kérlek, szabad megkérdezni.
Nos, van egy kis fújó helységem, cirka 10m2, szépen kitakarítva, elszívó ventivel.
Van egy kis kompresszorom, nyomáscsökkentőm (reduktor) és víz leválasztóm.
Pisztolyból 3 féle áll rendelkezésre, egy nagy 1,5mm dűznivel, ezt szinte nem használom, egy közepes H.V.L.P.-s pisztoly 0,6mm dűznivel, külső munkákra, vagy ház belső festésére.
Kb 5cm szélességben terít szépen.
Akkor van egy kicsi air-brush stukker, 0,3mm dűznivel, ezzel fújom pl az előlapokat, takarókat, aprólékos dolgokat.A festés előtt mindig alapozás van, én így csinálom, nem nagy költség, de szerintem jobban terül a festék.
Minden féle festékkel fújok, amit most látsz, az modell festék. Nem túl drága és elég erős. Olyan kompromisszumos, de a rendes autós festékek 7-10k/dl áron elég húzósak, de ha kérik az lesz.
A mindenféle nem igaz, ezt módosítom, víz bázisút kerülök, nekem valahogy nem áll kézre.Remélem kielégítő válasz volt.
Itt megtalálsz a PH-n:[link]
Vagy ősszel az éves Budapest Mod-Tech Hall-on. Már készül a gép!Újdonság, hogy van CNC vezérelt gravírozás plexibe baráti áron!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Beretvás #28927 üzenetére
Jól láttad.............. Azóta is úgy van
Nem egy sikeres konstrukcióAz HTPC-nek készült, aztán inkább ezt építettem meg helyette.
szab.tam: festő és kivégzőkamrának ideális
Majd csinálok normális képeket is, ha benne lesznek a vissszajelző ledek + beharisnyázok egy-két kábelt.
albert8: azt mondta, hogy olyan kell mint Apának. Az enyém fekete(hálá az égnek)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest