- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stirbi #17603 üzenetére
Gigabyte X48-DS5 | E7200@2.53Ghz@0.96V + Noctua NH-U12P | 2x2 Gb Mushkin Redline 1000@800 4-4-4-9@1.8V | Sapphire HD 4850 Toxic | Samsung Spinpoint F1 750 | CM-690 | FSP BlueStorm II 500W
A válasz rendkívül egyszerű:
Mert így ér el a kábel.Persze, holnap lapcsere után úgyis csinálok képet.
-
Calogero
addikt
válasz
Stirbi #17251 üzenetére
Köszönöm.
Alul, elől, oldalt lévő ventik befele fújnak, hátul 1, s felül 2 pedig kifelé fújnak.
Valamint hasmagasítás céljából bútorboltban vásárolt kereket használtam, és felfúrtam az ajára. Így az alsó venti több levegőt tudd beszívni, valamint a táp is több friss levegőt kap. Illetve a ház mozgatása is könnyebb. -
Delta-Laca
aktív tag
válasz
Stirbi #17109 üzenetére
Stirbi: Bezony ám, már több éve, léghűtést el sem tudnék viselni a gépben
, pedig áztam is már, de ez sem szegte a kedvem
aero.: Szoktam nézegetni az oldalt időnként, és egészséges irigység tölt el, hogy "milyen jó lenne ha én is, nekem is...
", de nekem - mint ahogy te is rámutattál
- így is nagyon tetszik, főleg mert némi hulladék-újrahasznosítást is eszközöltem az építés közben
-
törölt tag
válasz
Stirbi #17098 üzenetére
vannak ilyenek persze, de nehogy azt hidd, hogy egy brutálisabb videókártya mindig kevesebbet fog enni, és hogy ez így lesz a későbbiekben is... ilyen alapon porszívókból, meg mindenből csinálnának energiatakarékos verziót, semmi sem enne, csak 1-2 wattot.
persze az új kétfejű sárkányról nem tudod elmondani, hogy kevesebbet eszik, mint az elődje, amikor azért tartják vissza az órajelét, mert 300 wattnál többet zabálna.
szóval az elméleted még mindig bukta... -
rlazol
veterán
válasz
Stirbi #16795 üzenetére
a lila kábelköteg amiről cafatokban lóg a fólia, az a SCSI kábel... Mivel kissé drága, ezért csak a minap cseréltem ki, most már szép.
ami keresztülmennek, arra a korábbi cikkekben találsz magyarázatot: az amúgy hátul lévő rengeteg elosztó és hosszabító kábel. RCA, SCART, telefon, távirányító, FireWire kábelek, vagy a ház mellett fekszenek a földön vagy áthúzom őket.
kábelharisnyára nem akartam költeni, kötegelőm meg épp elfogyott, de a napokban ez is javítva lesz.portötlés, jaja, kéne.
majd igyexem. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Stirbi #16531 üzenetére
Két Asus-al szemezgetek, de főképp a Rampage Extreme-be vagyok beleszerelmesedve, utána jön a P5Q3 Deluxe, pénztől fog eldőlni, hogy mennyi lesz rá. De az a Rampage Extreme...
BR4D mondta rá, hogy erre már sértés a szép szó is, és milyen igaza van.
Bár a P5Q3 is elég csini.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Stirbi #16317 üzenetére
Amint lesz egy kis időm, leírom a gép átalakulás pontos menetét és közzé is teszem.
Elvileg gyengébb, de kis beavatkozással hozza az AMP teljesítményét. [link]Ybron, aero. - Kösz!
Bocaa - nem teszteltem még mit tud sok óra játék után, kétszer egymás után futott Vantage közben a max 53fok volt, minimális hang melett.
-
gooool
őstag
válasz
Stirbi #16176 üzenetére
Hátulról valszeg nem,a vastag szivacs miatt,de bal oldalról akadály nélkül meg tom oldani.Kösz az újabb ötletet.
(És ha minden jól megy D1rect kolléga megajándékoz 10m 4-es harisnyával,szal kicsit elrendezem a színes kábelek ügyét.)Szerk: Képeket fogok dobni,a gyorskötözős megoldás is meg fog valósulni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Stirbi #13593 üzenetére
Az ember azt hinné, hogy a kábelezés egy olyan magától értetődő dolog, amit nem lehet nem tudni. Aki fűzött már be valaha cipőfűzőt, az ért hozzá. Vagy ez azért van, mert gyerekként LEGO-ztam??
Viccet félretéve nincs jobb játék, mint bekábelezni egy gépet. Az hiszem ez magáért beszél...
UI: Én voltam eddig az egyetlen a topicban aki leírta: "profilból". Így találtam meg egyből a hozzászólást.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Stirbi #13508 üzenetére
köszi!
pár képet toltam még, amin több minden látszik. már a festés helyett is kitaláltam mi lesz a "bevonat" az érzékelőt remélem helkis kollega meghosszabbítja nekem, hogy el tudjam dugni. Crucial is visszajelzett, hogy küldik a cserememót, szal hamarosan egyben lehet a gép. -
syC
addikt
válasz
Stirbi #12760 üzenetére
Kevés
Ha nem sajnálnám rá, akkor lenne 4890 TRI-Fire , de megmaradok a gagyi crossfire-nél és a C2D-nál
Egyébként erősen gondolkodom (mint elfogult amd-s a phenom2 955+ crosshair3formula kombón, LEGFONTOSABB kérdés: láttatok/hallottatok C3F-ra fullcoverblockról?mod: apró összehasonlítás: Farcry2 (Jer1cho
) régebben 1680x1050 @ GTX280@700stb.. VH@2xAA@16AF=45FPS, most: 1920x1200@UH@4xAA@16AF=fix60FPS
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Stirbi #12724 üzenetére
Nekem nem volt semmi baj avval, hogy lefényképezted és beraktad, csak van egy szint a topicban. Most ezt a szintet nevezzük 3.2 mp-nek.
Viccet félretéve, azért tettem szóvá, mert kiváncsi vagyok a gépedre, csak ebből vajmi keveset lehet kivenni.
Egyébként azért lett ilyen a kép ami, mert kevés volt a fény. Próbáld meg délben, mikor a legtöbb a fény, felhúzott redőnnyel, hidd el sokat fog segíteni.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Stirbi #12715 üzenetére
ehh...én most nem vágom...miről is van szó...
régebben öcsémmel (for3l-el) együtt használtuk ezt a accot és lehet az ő gépéről beszélsz még....
igaz nekem is cm690-es házam van meg van benne minden finom ketyere, de én annyira nem adok a külsőre....illetve a belsőre..szal föl se teszem még ide sem!
-
válasz
Stirbi #11817 üzenetére
Nem tudom átfordítani a videókarit, mert nem fér el a CPU hűtőtől.
Így hibátlanul megy, és a ramok is kapnak egy kevés áramlatot.
A 4 pines tápkábel nem ér el, ha rendesen van bent a táp, így is éppenhogy. Azért van kikötve, hogy a VGA-hoz ne érjen hozzá.
Hosszabítóval lehetne megfordítani a tápot, de már nem fordítom meg, jön hétfőn a HX 520. Addig így marad. -
kelzsoca
félisten
válasz
Stirbi #11507 üzenetére
Az árához képest nagyon jó!
Egy Német cég cpu hűtője ez a cucc, itt ph-n vettem újként 3k-ért!
Maga a hűtő+a 9cm-es (PWM-es) halk venti, gumibak felfogatással benne volt az árban
Egy dual core 2140-es kis cpu fekszik alatta, alapon idle-ben 32-34 fokos a cpu, terhelés alatt pár fokot ugrik fel (a venti ~800RPM-el pörög alapból, a max itt 1200 körüli fordulat)
Ha felhúzom 3Ghz-re a cpu-t akkor alapból idle-ben 40 fokról indul, és játék alatt ~50 fokra melegedik fel! (a venti alapból 1100RPM-el forog, melegedéskor 1500RPM körülire szokott felmenni, de a Corsair táp ventije még itt is elnyomja a hangját
-
mrbig25
őstag
válasz
Stirbi #11026 üzenetére
köszi
egyenlőre sehonnan sem kap friss levegőtde így sem forr a proci. A problémán (már ha nevezhetjük így) gondolkodom, de megoldás még nem született. Sztem ez az ilyen típusú házak sajátja. Ha megfordítom a tápot, akkor fentről kap friss levegőt, meg kb. fél kiló port óránként
Ekkor viszont lenne friss levegője a hűtőnek....
A ventik 5v-ról mennek szóval nagy zaj nincs. Rács kell a kevés hely + sok kábel miatt...inkább a ventik mögött vágom majd ki a lemezt.a többieknek is köszönöm a szép szavakat
-
törölt tag
válasz
Stirbi #10919 üzenetére
Az egyszerűt szeretem.
A lap: Az elején megtréfált a lap, mert beállítottam a SATA AHCI módot és a BIOS-ban eltűnt minden SATA eszköz, holott nem tűnt el, csak később betöltődik egy SATA AHCI BIOS is. Hibátlanul megy, kicsit még szokatlan, mert sokat tud (előtte Asrock lap volt, buta is volt, mint a tök).
szerk: Fel se tűnt, hogy a Skydrive a 4MP-s fotókból 2MP-set csinált...
Tom6: Ez remekül néz ki!
Én is ilyen szép rendet szerettem volna, hát félig-meddig talán sikerült is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest