- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
válasz
Erdei88 #21362 üzenetére
Hát...nekem korábban volt már UV reagens harisnya a gépemben. Hasonló szövésű mint amit az Aquatuning-nál vagy a ComputerMode-nál lehet kapni. Mellé rakva az MDPC-s harisnyát ég és föld a különbség. Szó szerint. Persze az MDPC-s javára. (Erősebb anyag, jobban állja a hőt, sűrűbb a szövése, élénkebb hatású a színe...és van tartása.)
-
Gerisz
addikt
válasz
Erdei88 #21373 üzenetére
Nekem amire szükségem lenne harisnyára az 6eFt-al olcsóbb az MDPC-ről postával mint a Ph-ról. Nem is nagy tétel. 17000Ft de még nem vitt rá a lélek, mert mire összerakom sajnálom megint a pénzt, mikor meg kilépek az oldalról megint azon jár az eszem, hogy meg kellene rendelni.
-
urdongo
tag
válasz
Erdei88 #21269 üzenetére
Sokaknak bevált már az a takarólemez úgy látom. Kíváncsi vagyok nálad milyen lesz a végeredmény. Lehet én is hajlítok magamnak és elkezdek még ezen dolgozgatni.
Hmm..ha jól látom neked is Kandalf-od van.
Más: Erről a lapról mi a véleményetek: ?. Jó áron hozzá tudnék jutni. Így még el tudnám odázni az I7-re való átállást. (Ráadásul ez a deszka már támogatja a DDR 3-at)
A színvilága passzol az elképzeléseimhez.
tatabánya Szép ez a kis ház. Bár nekem azok a fröccs öntött rögzítő sapkák nem annyira tetszenek. A színük jó, csak a kialakításuk olcsó hatást kelt. Igaz az én Kandalf-omban sem voltak sokkal szebbek. El is távolítottam őket.
sagit Szerintem ha már adott ennél a háznál a lehetőség, hogy minél több kábelt rejts az alaplapi tálca mögé, akkor használd ki. Egyébként szép.
-
-
jones965
Modder
válasz
Erdei88 #21034 üzenetére
Köszönöm!
Ezennel hivatalosan bejelenthetem, hogy a közel 2 hónapos mód végéhez értem.
Estére viszem műterembe a gépet.
Ízelitő az előlapról, és a kész gépről. -
viktor82
őstag
válasz
Erdei88 #20447 üzenetére
Sajnos problémák leptek fel a blokkal nem tudom mért,de felengedte kúszni 90fokig a karit és mire hejre hoztam 2x lekelett engednem a vizet és elfelejtettem a szoritót a pumpára vissza tenni és levágta a csövet mind a két gtx elázott!nagy mulasztás volt,de remélem Udi kollégánk tud segiteni a bajon!
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Erdei88 #17881 üzenetére
ÉS mégis minek?? Akinek i7-re fussa, az nem 1024x768-ba tolja, hanem FullHD-ba. Ott meg még egy C2Q is simán kihajt egy 5970-est is... Kevés az az ember, aki képes kihasználni az előnyöket, amit az i7 a Quad szériával szemben nyújt... Sokan csak azért veszik, mert jujjdejó. A tunin ugyanez. Én ttól nem vgyok boldogabb, hogy reggel mikor bekapcsolom a gépet 30mp-el gyorsabban indul a windows. Nem múlik rajta semmi. A játékot meg úgyis VGA-limitesre állítja az ember...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Erdei88 #11379 üzenetére
Ha szeretnél olyan szerszámot, amivel szét lehet szedni a csatlakozókat, jövő 7en rendelek egy szettet Anglából. Tudom, hogy jó, és működik, mert már volt egy ilyen szettem, csak az egyik szerszámot eltörtem, és vennem kell újat. Kb. 5K körül van az ára, ez változik a font árfolyamától. Szólj ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest