- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
Voyage #17303 üzenetére
Voyage
Azt nem tudom mennyit hozott volna , eddig 48 fokos volt a lapom alapon , terhelve 52 minimum..Most terhelve is max 38 fokos , alapon pedig 35.Azért az szép teljesítmény.Nem rezonál jók az anyagok is benne.Eltudtad adni a Ravent már?Az mondjuk szebb mint ez a hafocska.
MrPG8
A kábelharisnyázáson nem gondolkodtam még.Amúgy harisnyázottak a kébelek csak a végük nem.Ja bizony a HX1000 es durva kis tápocska.Nem okoz neki gondot semmi egy jó ideig az tuti!Mondjuk lassan 1 éves lesz a kicsike..szóval a az akkor árat inkább nem is említem.
Tomi_Sci
Ami ház legtetején van és ami az oldalapon gondolom arra gondolsz.Ezt jól megfogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest