- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
nagyon egyszerű oka van - mert én sem igy terveztem, csak igy alakult - nem fért bele a 3mm-es harisnyába a 3 szál (nem tudom, lehet, a 4mm-esbe már belefér), szóval külön csináltam őket.
beteg, hátha azt használod, amit jer1cho vagy én is, akkor tényleg vigyázni kell, mert ultra-érzékeny.
jaja1981, thx!
különben nem tudom, hogy kinek taposok esetleg ezzel bele a lelkébe, de én is magam fogom fújni a házat, ahogy tettem az előzővel is - homemade rock'n'roll módra!
nyilván nem lesz olyan időtálló, de sztem egy évnél tovább nem is igen lesz meg..
Stirbi, huzalonként?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged