- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
tibaimp #2067 üzenetére
Utánaolvastam kicsit, a patch kúrta szét az egészet ~három hónappal ezelőtt, azóta b@sznak megcsinálni. Nem egyedi probléma, több mint 200 reportot láttam, a legelső januári.
Úgy tűnik hogy részben leginkább az amd-seket sújtja, leginkább amd vga-s embereket is találtam panaszkodni, egy hozzászóló szerint az RT-vel van összefüggésben, linuxon tudta tesztelni, és ha letiltotta az RT megjelenítését, ami ugye nem sok amd kártyán van, akkor a komplett grafikai beállítások eltűntek neki nv kártyánál is.
Az hogy nincs rendes fullscreen, és nem lehet felbontást állítani az szintén a fejlesztők önkényes faszsága, csak úgy lehet állítani ha a win felbontását állítod át a rendszerben!, nekem eddig azért nem tűnt fel, mert eddig csak sima 1080p-s monitoron játszottam.
Az, hogy bár már három hónapja tudnak róla de tesznek rá magasról, főleg ha tényleg annyi az egész hogy az RT menük elrejtése okozza az azt nem tudó vga-knál, kétségessé teszi hogy mennyire akarnak foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hatévnyi fejlesztést és titkolózást követően megnyitotta kapuit a Roxfort varázslóiskola. Oly sok félresikerült próbálkozást követően vajon milyen lett a XIX. századi feldolgozás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest