- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus #605 üzenetére
Nekem legutóbb szimpla magyarítás tett be egy játéknak,steam-es volt és nem kellett hozzá új játék.
De EA játékokkal mindig meg szívom,általában a legtöbb EA játékot hiába veszem meg,csak a virágbolti verziója megy rendesen.Volt amit két féleképpen is megvettem,dobozosan és originen digitálisan és úgy is szopás volt,végül virágboltival toltam végig.
De a steames játéknál ott toltam el hogy tényleg nem mentettem,úgy gondoltam hogy nem lesz baj magyarítással.ki a frász gondolta róla.
Hogwarts legacy-nál sem csináltam mentést,de nem is érdekelt,úgy is új karit akartam kezdeni magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hatévnyi fejlesztést és titkolózást követően megnyitotta kapuit a Roxfort varázslóiskola. Oly sok félresikerült próbálkozást követően vajon milyen lett a XIX. századi feldolgozás?
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest