- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Dr. Szilikát #96531 üzenetére
Igen, miután kibontottam és ránéztem észrevettem, hogy tovább kellett volna olvasnom a SONOFF adatlapját, így ezt el is felejteném, inkább ESP vonalon mennék tovább.
ViZion:
köszönöm az iránymutatást. Ez RF-es távirányító és controller van is itthon ilyen adó/vevőm (visszatudom fejteni, hogy mit küld ezzel nem is lenne probléma), de szeretném ESP vonalra terelni, ha lehetséges.
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Kicsit hamarabb cselekedtem mint gondolkoztam volna és lenne egy kérdésem mennyezeti ventilátor és lámpa okosításával kapcsolatban. A lámpa része még csak-csak, mert ahhoz van egy külön táp is ([link] ), plusz van egy fekete controller, amiből csak az on/off jel megy ki a LED vezérlő/táp felé (kék fehér vezeték), ahol minden kapcsolás után változtatja a színét. A FAN felé 3 db vezeték megy, ami UVW. gőzöm sincs, hogy lehetne-e ezt valahogy okosítani ESP-vel, hogy akár wifi-vel vezérelhető legyen espHome alatt pl.
így néz ki a remote controller:
[kép] [kép] [kép]Ez a ventilátort : [link] természetesen DC motor-os (UVW) és én meg vettem hozzá egy SONOFF iFAN04-et, ami AC-t kezel
viszont, ha van olyan kész megoldás, amit lehetne integrálni HA alá, arról is jöhet ajánlás
Van itthon jó pár ESP-m és pár apróság is PWM-em nincs, de persze be tudom szerezni, ami kellhet.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest