- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1
tag
válasz
tornas #41799 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Nem mosógépbe lenne visszatéve, mivel a mosógép javíthatatlanul tönkrement. (a dobja leszakadt a tartójáról). Még nem tudom mire használnám, talán köszörű, talán körfűrész, stb.
Írod, hogy a 6 drótból 2 a fordulatszám jeladóé (tachmeter). Ez oké, de melyik az a 2 drót?
és melyik 2 a két sorba kötött állórésztekercsé?
és melyik 2 drót a szénkeféké?Sajnos mivel nem értek a motorok bekötéséhez, ezért tudnál egy kicsit részletesebb leírást, rajzot küldeni, hogy melyik vezetéket hova is kössem?
Kell esetleg hozzá még valamilyen alkatrész?
Köszönöm.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Van egy Siemens mosógép (bontott) motorom és van rajta 6 db narancssárga kivezetés. Melyiket hova kell kötni ill. összepárosítani, hogy müködjön?
Kell-e hozzá még más alkatrész estleg, pl. kondi, kapcsoló, stb.Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest