- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kiglerx #52467 üzenetére
Ahogy nézem, a "lelke" egy tekercs, lévén hagyományos relé. Ennél mennyivel enne kevesebbet egy tranyós kapcsolóáramkör? Másik kérdés: túlfesz esetére ez a tekercses relé (rating: 240VDC, ami az alapérték 20x-osa) biztonságosabb lenne egy tranyós megoldásnál, igaz?
#52468: "De nem tetszett, hogy boot közben is változik a port állapota, kapcsolgatná a HDD-t. " - Ezt én is mindenképp elkerülném
. Mondjuk itt egyszerű a kérdés: az "alapállapot", amibe reboot alatt visszatér, az legyen a kikapcsolt helyzet és szoftverből/parancssorból kelljen aktiválni a winyót. 12 vs 5V: védelmi okok miatt (megkergült tápegység, túlfesz-sokk) én kapcsolnám mind2-t.
soros/párhuzamos portot sajna csak usb-ről tudok generálni, akkor meg már 1xerűbb egy kész, közvet
-
jolti05
őstag
válasz
Kiglerx #52345 üzenetére
Köszönöm a választ
A teljességhez hozzá tartozik, hogy egy kapcsoló is lesz a 230V és a táp között, amiben ha nagyon akarnám, sem tudnék elvezetni +1 vezetéket, így a földelésről le kell, hogy mondjak.
Jut eszembe, szerintem a falban nincs is földelésSzóval ha meg is oldanám, sem érnék vele semmit
A szemes saru jó gondolat, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest