- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Kiglerx #52467 üzenetére
Ahogy nézem, a "lelke" egy tekercs, lévén hagyományos relé. Ennél mennyivel enne kevesebbet egy tranyós kapcsolóáramkör? Másik kérdés: túlfesz esetére ez a tekercses relé (rating: 240VDC, ami az alapérték 20x-osa) biztonságosabb lenne egy tranyós megoldásnál, igaz?
#52468: "De nem tetszett, hogy boot közben is változik a port állapota, kapcsolgatná a HDD-t. " - Ezt én is mindenképp elkerülném
. Mondjuk itt egyszerű a kérdés: az "alapállapot", amibe reboot alatt visszatér, az legyen a kikapcsolt helyzet és szoftverből/parancssorból kelljen aktiválni a winyót. 12 vs 5V: védelmi okok miatt (megkergült tápegység, túlfesz-sokk) én kapcsolnám mind2-t.
soros/párhuzamos portot sajna csak usb-ről tudok generálni, akkor meg már 1xerűbb egy kész, közvet
-
jolti05
őstag
válasz
Kiglerx #52345 üzenetére
Köszönöm a választ
A teljességhez hozzá tartozik, hogy egy kapcsoló is lesz a 230V és a táp között, amiben ha nagyon akarnám, sem tudnék elvezetni +1 vezetéket, így a földelésről le kell, hogy mondjak.
Jut eszembe, szerintem a falban nincs is földelésSzóval ha meg is oldanám, sem érnék vele semmit
A szemes saru jó gondolat, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest