Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak arra gondoltam, hogy lehet, hogy a megfolyt cucc szerencsés formát vett fel és épp nem zár semmi olyat rövidre, ami működési hibát okozna, ellenben ha megpiszkálod, lehet, hogy épp azzal okozol vmi hibát.
De én félig kibic vagyok ebben a topikban, a szervizesekre hallgass.
-
Ez nekem egy durva gyártási hibának tűnik, nem tudom hogy mehetett át a minőség(?)ellenőrzésen. Ha jól látom a megfolyt ón rövidre is zárt egy kondenzátort, mázli, hogy eddig nem okozott működési hibát. Ha észrevehető hibát nem is okoz (lehet azt a chip-et még nem használtad, nem tudom mi lehet a feladata) később még okozhat problémát, melegedést, esetleg élettartam csökkenést.
-
-
A 4 nagy pötty ja, az az IDE tápnak lenne, de ha igazán kulturált akarnál lenni, akkor egy SATA tápdugó (pl. egy SATA toldóból), és azt dugni rá
-
Ribi
nagyúr
Vatera is tele van ilyen kis konvererekkel, +- be, +- ki , 1 tekerővel és annyi.
Valszeg az a 4 nagy pötty-re tudsz rákötni direktbe feszt, de ez csak tipp. -
Ribi
nagyúr
Én is step down konverterre szavaznék, hogy ne egyen annyit.
Sőt, egy vezérelhető step down konverterrel akármilyen feszt is beállíthatsz, mivel csomó venti nem indul el 5V-ról! Szóval nem futsz bele abba, hogy veszel x ventit és csak 12V-on tudod járatni.(#75138) hcl: közben átírtam és látom neked is eszedbe jutott a téma, hogy nem minden venti megy 5Von.
Én is keresgéltem a neten elég sokat mire megvettem a ventiket ami megy 5V-ról. Inkább nem mennek 5V-on mint igen. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest