Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem tudom mar a bootstrap kondirol mit beszeltetek, de asszem okolszabaly meretezesben a 10*Qg, lehetoleg mlcc kondival.
Viszont az MLCC kondi effektiv kapacitasa erosen fugg a DC szinttol, marmint minel magasabb a szint annal jobban esik a kapacitas, drasztikusan.Egyebkent en is epitettem hasonlot 21094-gyel es MC33063 stepdown ic-vel, az eleg jo hatekonysaggal mukodott.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
tordaitibi
üzenetére
A step down H szinttel indul, mert bekapcsoláskor még nincs meg a kimeneti fesz. Viszont az IR nem tud akármeddig H-t adni, mert elfogy a bootstrap (vagy még fel sem töltődött). Ezért írtam (többek között), hogy kísérletképpen tápláld meg pl. független külső forrásból a felső oldalt - hogy kiderüljön, itt van-e a probléma oka. Kipróbáltad? És a többit amit még írtam?
Esetleg foto? Hátha észreveszünk valamit, aminek másképp kellene lennie...
Az áramkörnek működnie kellene, és RosCo-nak működött is, méghozzá kíváló hatásfokkal. Sajnos őt már nem lehet erről megkérdezni...
Szóval biztos, hogy van valami baki - esetleg több is. -
aujjobba
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Jah oke a 21094-nek van deadtime beallito laba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold