- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fecogame
üzenetére
Milyen lemezek, vaslemezt terítettek az XPS-re...?
Osb-t szoktak nem fémet. Mi az oka a az amúgy semmre nem jó, vékony, könnyen deformálódó 0,5-ös lemeznek?Én valamikor egészen jól tisztába voltam az EPH szabályaival de az utolsó 10-15 évben annyit variáltak rajta hogy én már nem tudom mi lenne jó az esetedben.
Minek minősül, be tud-e hozni idegen potenciált a lakótérbe, passzolok.
Nemrég egy módosításnál pl. kivették az eph-ból az épületen belüli vaskorlátokat, majd rájötek hogy ez orbitális baromság mivel nemcsak 1 méter vasról van szó hanem pl. egy panelház 10 emelet magas vasszerkezetéről. Ezért gyorsan visszavonták.
Lassan kiveszik a fémtetőke is...? Aztán majd visszavonják, ez olyan igazi magyaros ingoványos témekör.
Követhetetlen, ennél keszekuszább már csak a villámvédelmi leírások/szabványok.Itt nézz szét és döntsd el, a több m2 fémlemez vajon hova sorolható eph szempontból.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold