- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
mikk2000 #89851 üzenetére
Egyenlőre ott tartok, hogy megcsináltam és kipróbáltam bekapcsol e. És bekapcsol. majd ha lesz kedvem ma hozzá (most jövök a kertből), felteszek egy EMS programot (EMS az amúgy az elektromos izom stimulátor, ilyen max 120 mAh-s áramimpulzusokkal - de aki azt bírja annak gratula, én 50 mAh-val használom max - összehúzásra készteti az izomzatot, és a jellegtől - négyszögjel alakja -, frekitől, erősségtől függően vagy stimulál vagy relaxál vagy maszíroz esetleg fájdalmat csillapít. Lehet ilyesmit pár ezer forintért is kapni, ez egy kicsit komolyabb, félprofi cucc).
De egyenlőre úgy tűnik jó lesz. A Li-Ion akku amúgy is szimpibb nekem. Már amikor vettem is kiakadtam miért nem azzal adják.
A töltő milyensége: én úgy tudtam ez egy eléggé elterjedt ismert modell, ezért nem terveztem bemutatni. Amúgy nem vagyok vele elégedett, tehát nem ajánlom senkinek. Ahányszor ráteszek egy akkut, mindig más értéket mutat.
A kiinduló infó stabilitása: igyekeztem pedig korrektül összefoglalni, így is hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest