Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
"Ha a feltöltött akkut egy ideig megfigyeled, hogy tartja a feszültséget, azaz láthatóan nincs belső átvezetése, rendellenes önkisülése, az nagy eséllyel megbízható."
Ha jól értem akkor azt kell megnéznem, hogy feltöltés után 1-2 nap múlva mondjuk nem esett-e be üresjáratban a feszültség? Vagy valamilyen fogyasztóval nézzem? Esetleg a töltő merítés funkciójával? Hagyjam 4.2V-ig feltölteni és ugyanazt kell mérnem pár nap múlva is?
"Egyébként hosszabb távon raktározni nem ajánlatos feltöltve, de az is más téma. Közepes töltésen jó raktározni, amikor a katódon és anódon nagyjából egyformán oszlanak el a lítium ionok, úgy jobban megtartja az állagát."
Ez gondolom ugyanaz az eljárás, mint laptop esetében, hogy 50-60% között tartom és 50% alatt rátölt, de 60% felett nem tölt tovább. Jól gondolom?
(Szeretném megköszönni az eddigi segítséget. Lithium akkuval még nem dolgoztam, minden infónak örülök.)
Van például egy öreg macbook pro-m is, ami nem kapcsol be. Elkezdtem tölteni annak is az aksiját. Nem tudom milyen volt, mennyire merült le, de már 1 órája tölti. Évek óta nem volt bekapcsolva. Vajon annak mennyire lesz használható a cellája?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold