- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daninet #82837 üzenetére
Munkahelyemen tobb ilyen es a 3fazisu nagytesoja uzemel eleg mostoha korulmenyek kozott, 4-8kW motorokat kapcsolnak.
Es melegszenek rendesen. Az a baj hogy hiaba teszed 5x ekkora hutobordara ha a borda egy zart dobozba van amibe benne marad a meleg es csak ido kerdese hogy bealljon a hoegyensulyi allapot, ami megallhat 50 es megallhat 100 fokon is. Ezert jol irta a kollega hogy adott helyen, adott uzemviszonyok kozott ki kell probalni tobb oras terhelessel, lehetoleg a nyari 37 fokba mert igy nem erhet meglepetes.En ezt a melohelyemen ugy oldottam meg hogy kivagtam a muanyag szerelodobozt az ssr mereteben es sziloplaszttal tomitve az ssr bennt a dobozba, a borda kinnt a szabad levegon. 5 eve mukodnek.
Bar sokra nem mesz vele de egy triakon, ami ezeknek a kapcsoloeszkoze, 1.5V felett esik a 3 pn atmenet miatt es ez 14 ampernel 25W koruli disszipacio. Ezt el kell vezetni a dobozbol is. A 3fazisu ssr 3x25ampernal brutalisan melegszik az tapasztalatbol tudom. Nemcsoda, 60-80W marad rajta. Ez a hatranya. Egy magneskapcsolon meg esik 1-2W.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő