Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
csubuka
üzenetére
Egyelőre annyit látok, hogy az a szabályzó segédfázisos motorhoz való, illetve mondhatjuk kétfázisúnak, mert ezek egyforma, egyenrangú tekercsek.
A lenti képhez hasonlóan kell elképzelni, csak más színekkel. Két egyforma szín a közös pont, másik oldalon a két fázis, amit egy fázisról járatunk ebben az esetben. A pirosra kötve forog visszafelé.
Meg valószínűleg a védőföld (FG / frame ground), de ezt nem jelzik egyértelműen.
A vásárló pedig benézte, aki a háromfázisú kimenet hiánya miatt reklamál, ami nincs is:
Dear! At the output of the frequency converter, three phases (red, green, white), between white and green there is no voltage = 0V. The frequency converter with such a fault is not can work. Dear Aliexpress team! If I am the return of item and money, then the delivery in Hangzhou is for a small package weight in to 500g. is equal to - RUB 472.00 that's about 3/4 of the cost. Therefore, I ask only a refund of RUB 529.0 which is 75% of the cost. Video completely confirms the nonoperability item.
Tegnap kimaradt, hogy a PC-ventilátoroknál is megszokott módon, a bizonytalan indulás miatt kell nagyobb fordulattal indítani és utána lassítani. Vagy úgy beállítani, hogy biztosan elinduljon.
-
gerleimarci
aktív tag
válasz
csubuka
üzenetére
Nem tudom mért félsz ennyire a hálózati feszültségtől. Építtess be FI relét, akkor nyugottabban szerelgethetsz. Én inkább megépíteném azt a panelt ¼ árban. Azzal tanulnál is. És amit megspórolsz+még egy kicsi, abból vehetsz egy leválasztó trafót. És ugye a kínai panel is ugyan úgy ki tud nyiffantani, ha rossz helyre nyúlsz, fel tudja gyújtani a házad, ha valami nem jól sikerül.
FI relé+fém műszerdoboz+olvadóbiztosíték+rendes földelés kombóval én nyugodtan alszok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- iPhone 14 Kék Független 256GB
- Apple watch ultra 2 újszerű állapot Garanciális
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPhone AIR 256GB skyblue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold