Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
szia, igen pont így kötöttem be én is. a baudrate lemaradt, de beletaláltál: 9600
videotechnikus ismerős mondta, hogy bármilyen túrt lom kábel megfelel az rs422-nek - ők is mindig ilyeneket használnak a vezérlők között. de azért kerestem egy darab CAT5 UTP kábelt - nem változott semmi...
közben több helyen azt találtam, hogy az A-t tápra, a B-t földre húzzák egy 1K körüli ellenállással - kipróbáltam az adó oldalon beraktam 1-1K-t, de szintén semmi nem változott...
a vevő oldalon kivettem az AVR-t a foglalatból, és a helyén néztem a lábon hogy mi jön: továbbra is ha folyamatos az adás akkor az egészséges magas jelszintről lerángatást látom, de ahogy abbamarad az adás, egyből lemegy alacsony jelszintre a láb. a foglalatba betűztem egy 1K-s felhúzót, ez sem érdekli... a 75176 valamiért erőszakkal lehúzza a lábát idle állapotban...
esetleg van még valami tippetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Parfüm topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest