- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann #64922 üzenetére
Akkor en elso korbe siman rovidrezarnam. Vesziteni valo nincs ha ugyis selejterett a tv.
Nem tudom, nem vagom ilyen szinten hogy ha esetleg aktiv pfc a tap, a tekercs csak zavarszuro vagy egyeb funkcioja is lenne esetleg. Ha siman elindul a tv akkor egy hasonlo teljesitmenyu tapbol bontottat valahogy beleapplikalni, vagy ezt ha lehet serulesmentesen bontani akkor ujratekercselni, ezek nem sok menetesek. En az ilyeneket lakkozni szoktam ha kesz es miutan nagyjabol megszaradt, kicsit beteszem a sutobe. Kell a lakk mert a tekercsdrot mikromozgasait megfogja, igy nem mozog, nem dorzsolodik es nem lesz evek mulva se menetzarlatos.Megegy, nem tudom hany W a keszulek, a teljesitmenyfelvetelenel parszor nagyobb fogyasztoval sorba kotve inditanam, ha par 100W akkor akar egy 1kW rezso, vasalo is szoba johet, igy ha gond van sok biztositekcseretol es kismegszakito felnyomkodastol kimeled meg magad.
-
didyman
őstag
válasz
E.Kaufmann #64907 üzenetére
Hát nem könnyíted meg a válaszadók dolgát.
Legalább a sérült alkatrészek pozícióját írtad volna. Autószerelőhöz sem úgy viszed a kocsit, hogy valahol nyikorgott valami.
A tápban az a tekercs egy bifilárisan tekert szűrő, nem trafó. A szikrázása fura. Bármivel lehet pótolni, nem kritikus alkatrész, de nem egy nagy meló újratekerni, alig van rajta menet. Mi durrant még el?
-
terapeuta007
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #64914 üzenetére
jah hát nem olvastam vegig bocs. kiszedheted belole a tekercseket. talan el fernek.
de én még keresgélnék a helyedbentekerhetsz is magadnak .
-
terapeuta007
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #64907 üzenetére
vhova belefer a tapba gondolom. vagy kiszeded belole a tekercseket.
probalj keresgetni alin ebayen esetleg magyarul beirod. AC noise filtering coil (PSU)vmi iesmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest