-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann #64922 üzenetére
Akkor en elso korbe siman rovidrezarnam. Vesziteni valo nincs ha ugyis selejterett a tv.
Nem tudom, nem vagom ilyen szinten hogy ha esetleg aktiv pfc a tap, a tekercs csak zavarszuro vagy egyeb funkcioja is lenne esetleg. Ha siman elindul a tv akkor egy hasonlo teljesitmenyu tapbol bontottat valahogy beleapplikalni, vagy ezt ha lehet serulesmentesen bontani akkor ujratekercselni, ezek nem sok menetesek. En az ilyeneket lakkozni szoktam ha kesz es miutan nagyjabol megszaradt, kicsit beteszem a sutobe. Kell a lakk mert a tekercsdrot mikromozgasait megfogja, igy nem mozog, nem dorzsolodik es nem lesz evek mulva se menetzarlatos.Megegy, nem tudom hany W a keszulek, a teljesitmenyfelvetelenel parszor nagyobb fogyasztoval sorba kotve inditanam, ha par 100W akkor akar egy 1kW rezso, vasalo is szoba johet, igy ha gond van sok biztositekcseretol es kismegszakito felnyomkodastol kimeled meg magad.
-
didyman
őstag
válasz
E.Kaufmann #64907 üzenetére
Hát nem könnyíted meg a válaszadók dolgát.
Legalább a sérült alkatrészek pozícióját írtad volna. Autószerelőhöz sem úgy viszed a kocsit, hogy valahol nyikorgott valami.
A tápban az a tekercs egy bifilárisan tekert szűrő, nem trafó. A szikrázása fura. Bármivel lehet pótolni, nem kritikus alkatrész, de nem egy nagy meló újratekerni, alig van rajta menet. Mi durrant még el?
-
terapeuta007
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #64914 üzenetére
jah hát nem olvastam vegig bocs. kiszedheted belole a tekercseket. talan el fernek.
de én még keresgélnék a helyedbentekerhetsz is magadnak .
-
terapeuta007
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #64907 üzenetére
vhova belefer a tapba gondolom. vagy kiszeded belole a tekercseket.
probalj keresgetni alin ebayen esetleg magyarul beirod. AC noise filtering coil (PSU)vmi iesmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest