Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
aujjobba #89868 üzenetére
Régen volt, amikor lefújtam Akrilán lakkal, de azt csak forrasztás után ajánlatos.
Legegyszerűbben vízmentes denszeszben (Alkonek) feloldott gyantát is fel lehet kenni. Ez régen az orosz és más keleti rádiókból is ismert technika, de nekem is van olyan panel, ahol évek óta őrzi a rézfelületet.
Igaz, hogy nem mindegy a gyanta minősége, régen voltak is szervizben ilyen hibák, amikor a savas gyanta átvezetést képezett itt-ott a Sokol rádióban például. Ezek jellemzően korrodált, sötét gyantafoltok képében jelentek meg.
A tiszta, világos színű gyanta viszont jó szokott lenni. Főleg, amit eleve forrasztási célra árusítanak. Vagy nem tudom, milyen fújható gyanták, folyasztószerek vannak mostanában, az is bizonyára alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest