Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Értem, Kapcsolót mindenképp tennék rá, inkább olyan manuálisra, vagy még meglátom, ez legyen a kisebb probléma. Trafót meg lágyvasat még valószínű, hogy tudok szerezni, ez jó ötletnek tűnik. Köszi!
(#4786) mezis: Elég negatív álsz hozzá a dologhoz szerintem. Baj belőle nem származhat ha rajta van, ha meg nem lesz eredménye, akkor meg nem lesz, egy próbát megér. Nemtudom h melyik honlapot nézted, én ezt néztem főképp: [link]
Gondolod, hogy a gyárak ebben a gyilkos fogyasztás- és károsanyagkibocsájtás csökkentési versenyben kispórolnának egy ilyen csekély költségű eszközt ?
A gyáraknak nempont érdeke a környezetkímélés és hatékonyság, nekik (sokaknak) csak a bevétel a lényeg. Sajnos vannak ilyenek, és ezek persze hogy kispórolnák belőle. Persze a kampányban meg itt-ott mondják, hogy így a természet, úgy a természet, de ennek van valóság alapja? Nemmindig...
azok összetapadtak, nem pedig szanaszét repültek
nemfeltétlen. Szerintem csak erősebb lesz a töltése, és így jobban képes oxidálódni és egyebek. A makróvilágban milyen környezetben és elemnél tapasztaltad ezt? Csak mert ez benzin, és lehet h másképp hat rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold