Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
dudika10 #22088 üzenetére
Akkor gyárilag alul van méretezve az egész?
Egyébként látszik rajta, hogy nem egy átgondolt szerkezet, biztosítékok sincsenek ott, ahol elférnének...Lompos48 - A CT nekem nem volt értetődő, mert még nem találkoztam vele, de köszönöm, most már tudom, hogy mit jelent. Ha nem tudok szerezni másik ilyen trafót és ha nem is tudom újratekercseltetni, akkor gondolom 2 trafót gond nélkül be tudok tenni a helyére?!
szeva000 - Külsőre semmi gond nem látszik, tápfesz. nélkül pedig hogy vizsgáljam át őket?
Batman2 - Nem tudom, de amint időm engedi, ki fogom deríteni. Itt lesztek, gondolom kérhetem a segítségeteket majd?
Köszönöm mindenkinek, folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- SzoftverPremium.hu
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest