- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ezt ne tőlem kérdezd, mert ez lenne a mérnökök dolga. Most már látjuk, hogy egy hibás szoftver okozza a bajt, ilyennek nem szabadna megtörténnie és mégis megtörtént.
Ha laikus fejjel és józan paraszti logikával nézem, akkor a CPU szenzorainak érzékelnie kell, hogy a megengedettnél nagyobb feszültséget kapnak, ebben a pillanatban azonnal le kellett volna állítaniuk az egész gépet a helyett hogy hagynák magukat megsütni. Az is elképzelhető, hogy a leégett darabokban alapból out of the box hibásak voltak a szenzorok.
Én azonban nem vagyok mérnök, az AMD mérnökeinek a dolga ezt kideríteni. Az viszont tény, hogy egy hibás szoftveres vezérlés ölte meg a hardvert, ez ma szerintem elfogadhatatlan, így a hardveres védelemnek semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Parfüm topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ASUS PRIME Z590-P
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest