Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz13HUN
csendes tag
Plex tapasztalatok:
Plex Media Server fut a PC-n beállítás/log böngészés után kiderült, Transcoding nélkül nem indul el a DolbyVision film és transcode-al elindul de akkor sincs Dolby Vision, Redditen olvastam hogy másnak is vannak problémái TV-s natív alkalmazásokkal, havonta több frissítést is kap a vidaa Plex app szóval ez a jövőben még változhat. --Ma este megnézem a CCWGTV plex App-ot hogy az jobban működik -e.
Screen Share/Vez.nélküli kivetítés Emui 10-en (Honor 10) tökéletesen működik.
Youtube alkalmazás is támogatja a TV cast-ot.
Hbo-n kívül más Streaming Platformra nem fizetek elő így azt nem tudom tesztelni hogy a natív TV app milyen.
Vidaa OS gyors de nagyon szegényes App tár, ha azok amiket te használsz megvannak az app store-ban akkor boldog leszel(és persze úgy működnek amennyire elvárod).
Ha van igény akkor csinálok pár képet az alkalmazások listájáról.
Illetve egy szimpla Info gomb funkció hiányzik a távról/menüből (vagy csak én nem találtam még meg) de szerintem ez 10 éve is jelen volt más tv-n, illetve érdekesség hogy a Hang kimenet váltás menüt minimum 8 gombnyomással éred el.
Sources-DLNA-n keresztül van Dolby Vision + hang és felirat választás.
Ha PC-ről adott Médiára jobb click átvitel eszközre funkcióval is van Dolby Vision, de nem tudtam hang / feliratot váltani. (Magyar hang, felirat nélkül volt default.)
Pc böngészőből Streaming platformok minősége limitált 720p-re... (Netflixnek van saját alkalmazása, de HBO-nak nincs)
Képminőségről: Az a 2 film amibe belenéztem Dolby Vision-el fantasztikus volt, én teljesen meg vagyok vele elégedve, színhűséghez nincs eszközöm, folyamatos mozgás megjelenítés csak nem lehet olyan rossz ha Gaming-re is ajánlják. Ha van valami teszt amit képen/ videón keresztül átmegy akkor szívesen megcsinálom -
hunaqua
addikt
Érdekes,nekem mindig japán tévéim voltak.Sony,Toshiba,SHARP. Nem akarok tévét venni,nem is nézegettem.Teljesen véletlenül keveredtem az MM-ben a tévék közé,és leragadtam a U8Q előtt. Szerintem nagyon jó cucc.
Most fog kelleni egy 43-50' méretű tévé,nagyon valószínű,hogy Hisense lesz.
-
Zoleee83
addikt
Valamelyik nap nézegettem az Auchan-ban a 7500-öst, és az U7Q, U8Q-t, egymás mellett voltak nagyobb árkategóriás Samsung és LG tvkkel, hát a Hisense körberöhögte képminőségben mindkét nagy márkát.. Ott valami más lehetett.
Még az olcsóbb 7500-nek is jobb képe volt mint az egyel drágább Samunak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest