- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5222 üzenetére
Amiatt aggódom, hogy Wifivel nem fogja bírni a streamelést a 4K-nak, de ha azt mondod, hogy úgy is megy, akkor azt egyelőre elhagyom.
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5213 üzenetére
USB-C hubot vettél mellé, vagy az nem tűnik szükségesnek?
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5213 üzenetére
Rendben, köszi a tanácsokat, én is erre jutottam, meg a Cromecastos topic is ezt ajánlotta, akkor ezt meg összeszedem még korábban.
-
Mardi
tag
válasz
krisz13HUN #5209 üzenetére
Rendben, bár ahogy olvastam chromecast nem is támogatja a 4k-t, szóval lehet olcsóbban kijövök egy hosszú HDMI kábellel, bár pont az volt a cél, hogy a PC legalább akkor ne legyen bekapcsolva, mikor filmezek.
@kiskutya
Az előfizetésnek utánsnézek köszi a tippet! -
Gino20
őstag
válasz
krisz13HUN #4906 üzenetére
Hisense Vidaa rendszeren kb az egyetlen elterjedt stream, ami nem használható az a HBO. Ez orvosolható, de pl ~20e Ft-ba kerül a 4K HBO [link] vagy most olvasom, hogy vettél egy Chrome Cast With google TV 4K-t. Erről nincs infóm, gondolom ezen is elérhető a HBO 4K-ban
-
Geza74
tag
válasz
krisz13HUN #4906 üzenetére
Én megköszönöm ha folyamatosan beszámolsz a tapasztalataidról.
Nekem a Plex fontos (jelenleg hálózatról fut), azon kívül csak Netflix megy, M4 Sport, meg YouTube.Sajnos én magasra tettem a lécet 7 éve, egy H6400-es Samsungot váltanék, ami az egyik legszebb képű tévé volt anno, még most is szuper a feketéje pl., csak egyéb bajai vannak.
Szóval engem igazán az átlagos képminőség, színhűség érdekel, a folyamatos mozgás megjelenítés, és a rendszer, navigálás sebessége, és hogy ne kelljen mókolni mindenféle manuális update telepítgetésekkel, (mint ahogy olvasom a TCL fórumban), mert folyamatosan leaakad a hang, meg ilyenek...
Egy Chromecast nekem is lóg hátul, de csak a v03, ami ugye eléggé alul teljesítene egy új tévével, szóval az is cserére szorul, ha a tévé nem váltja ki.
Ja igen, a sebesség update mellett azért is vettük a Chromecastot, mert a tévére alapból csak a YouTubeot tudtuk kilőni telefonról natívan, szóval ez is érdekel, hogy ennél a Huaweinél is külön Chromecast kell-e a natív tükrözéshez?Szóval írd légyszi a tapasztalataidat. Ha konkrét kérdésem lesz, mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged