Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #7176 üzenetére
Na csak sikerült valahogy elérni, hogy lehessen a hangerőt szabályozni, de semmi mást nem csináltam másképp, mint tegnap, de ma bekapcsolás után hírtelen jó lett.
De még így sem annyira ideális: a Hang->Fejhallgató menüben ez a három opció van:Csak fejhallgató (ezen lehet a táv hangerő gombjaival szabályozni)
Fejhallgató kimenet hangszórókkal (ezen csak így lehet: Menü gomb->Hangszórók hangerejének szabályozása és ekkor tudom az oldalra nyíl gombokkal állítani, amit totálisan nem értek, hogy miért így van megcsinálva)
Audio kimenet hangszórókkal (ezt nem is lehet kiválasztani, szürke)
Amit itt még nem értek, az az hogy a termékoldal és brossúra szerint is van egy ún. "Audio kimenete" is a TV-nek a fejhallgató kimeneten kívül. Nomost ezt én sehol sem találom a TV-n. Ez akkor elírás lehet, vagy mégis mit akar jelenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest