- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nálunk az irodában az utóbbi 10-15 év HP billzet felhozatala található meg.
SK-2885, KU-0136, meg az eggyel (ez a Wired 125?), kettővel újabb szigetes.
De az üzemeltetésen lévő kupakban szerintem láttam fehér SK-2502-t is, amit a Compaq felvásárlása utáni években osztogattak.Régieken a koruk miatt nem jó gépelni, szigeteseken meg azért, mert feleannyi anyag sincs bennük, mint a régiekben, meg jóval rövidebbek a gombjaik.
-
nyunyu
félisten
Délután megyek be az irodába, bejárat melletti szekrényemből előveszem a melóra dedikált TKLt meg a féltégla egeret.
Ülnék le az asztalomhoz, látom foglalt, mert ritkán bejáró kolléga asztala foglalt volt, és az én helyemre ült le.Jó, vállrándítás, egy asztallal odébb nincs senki, pakolom le a billzet, egeret az asztalra, de valami furcsa volt, nézem merengve az asztalt, hogy valami nem stimmel.
Fél perc múlva rájöttem, hogy nincs ott a monitorok alatt a membrános billzet, amit első mozdulattal félre szoktam hajítani, amikor leteszem a saját mechát.
Helyemet bitorló kolléga néz rám furcsán, nem érti, miért nézek furcsán.Aztán pár órával később kolléga csomagol elfele, erre visszatesz egy HP Wired 125-öt a pót asztalomra, mondván kölcsönvette, mert a "helyemen" egy angol HP SK-8225 volt, ő meg nem tud magyar feliratok nélkül dolgozni rajta.
Most már azt is tudom, hogy angol kiosztású billzetet szoktam félrehajítani, ha heti kétszer bemegyek az irodába.
Valamikor decemberben rendezték át az irodát, azóta nem tűnt fel, hogy költözéskor elcserélődött a dokkolómon korábban lógó magyar HP KU-0316.
(Hülye KU-0316 majdnem ugyanúgy néz ki, mint az SK-8225-ös elődje.) -
tasiadam
veterán
Ezzel az egervasarlos dologgal egyet tudok erteni. Egyszer kell jot venni gephazbol, tapegysegbol, ssd es hddbol, monitorbol, periferiakbol. Egerbol en is olcsokat vettem, 2, majd 4-5e kornyeke, most 10k ala nem megyek. Billentyuzet ugyan ez. Jo a membran mert muxik, de ahogy ragad le es kemenyedik a membran, teljesen megvaltozik a billentyuzet mukodese. Mind munkaban, mint jatekban mind a 2 elegge fontos. Bar egernel a microswitchek mennek tonkre eloszor, es nem az erzekelok. Billentyuzetnel meg amikor meg kodoltam, akkor a membranos se birt 2 evnel tobbet. A mecha yellow meg 5+ eve boldogan el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged