- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Amióta először használtam ilyen egeret nem tudok nélkülük élni.
El nem tudom képzelni hogyan képes valaki hatékonyan dolgozni a "vissza navigálás" oldalsó gomb nélkül. Mármint persze dolgozni lehet, csak lassabban.
Az előrét tény hogy ritkán használom, de még winfos alatt is időnként kattintok vele.
De akkor már simán beprogramozható valami másra, amit rendszeresen használ az irodista.
Lehet kicsinek tűnik az a 2 sec, de az 1 gombnyomásos nyomtatással is tud nyerni az ember, ha épp olyan a munkakörülménye.
És akkor még nem is 16 gombos egérről beszélek amit én használok Autocad miatt...miközben bal kezemnél ott a tartatus V2 (hibrid mecha) keypad. -
PROTRON
addikt
válasz
Synthwave #17 üzenetére
Jaja, én is próbálom rábeszélni a főnököt, mert nekem speciel gyorsult a gépelési tempóm, tehát amit rákölt azt idővel visszahozza, hisz 10 évre veszi.
Egyelőre nem sikerült.
Még egér cserére is alig lehetett rábeszélni a kolleginákat, az oldalsó gombokat nem is használják....fél év elteltével sem. -
PROTRON
addikt
Oké.
"definiáld mi az olcsó" szöveg kimaradt.Valamiért a hazai szimpla régimódi irodai kultúrában azt látom hogy ami nem eszterga, vagy vésőgép, annál ha 15 ezer felett már nem számít olcsónak.
Egyik gyengeáram szerelő alvállalkozónk, 45 év körüli fazon. Megveszi magának a minőségi, 40k-s crimpelő szerzámot, mert hogy 20 évig jó lesz. De amikor a fia az online farmolásból pénz csináláshoz vett a saját maga által meg keresett pénzből saját magának egy pont a kezébe illő profi egeret 25k-ért, akkor meló közben az apuka elkezdte nekem mesélni hogy milyen bután kezeli a gyereke a pénzügyeit...majd megkérdeztem hogy mennyit is kalapál össze a fiad az online térben 1 hónapban? 300k huf, 2021-ben...nem értette meg hogy a fiának az az egér nem a recskázáshoz kell, hanem pénzt is keres a használatával, mert könnyebben megy a munka vele.
Persze időnként csgozik is a gyerek, tehát akkor már biztos csak jáccik, oda meg minek 25kért egér....felfogás.Szal nem a 30k+-os termékekre értettem az olcsó kategóriát, mert a Razer Ornata V2 is nem régiben még 20k alatt volt, most is kapni 26k környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged