Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Nekem tartarus V2 keypad-em van, azon is ez a típusú kapcsolók vannak, határozottan jobb mint a sima membrános kapcsolókkal szerelt tartarus V1.
Persze mellette rendes mecha billzeten gépelek és tényleg még jobb érzés, de sokan vannak akiknek a "membrán is elég" nekik egy mecha membrán is már előrelépés.
Arról nem is beszélve hogy az olcsóbb mechák között nincs alacsony profilú kapcsolós, míg membránok között van és sokan abban elfáradnak gépelés közben hogy magas a bill, nekik is jobb a hibrid, ami hasonlóan alacsony mint a membrán.Irodában nem tudom rábeszélni a 2 kolleginát hogy kidobhassuk a HP meg Lenovo AIO gépekhez kapott eredeti, laptop billzeteket imitáló szutykokat...tehát még a legolcsóbb laptop billzeteknél is szarabb érzés rajtuk pötyögni, de vékony és nem kell emelni annyit a kezet...
Most nekem idehaza az a dilemmám, hogy megint kapni Royal Kludge RK71-est bangoodon 15k hufért, aminek kicsivel találóbb a jobb oldali kiosztása mint a redragon deimosnak amin viszont van hosszú í, mert magyar. RK71-ből nincs most UK-se.
Meg az RK71-nek a vezetéknélkülije 3 helyre tud csatlakozni, míg a deimosnak ki kell húznom a vezetékét hogy pötyögni tudjak a TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Mobil flották
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged