- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
Gyári visszahívás helyett, megy az orosz rulett.... A prohardver, ABU, a szánalmas social media, no meg az Intel is szégyellheti magát. Undorító emberek vagytok, nem kevés pénzért hibás, degradálódó termékeket adtak el, félig javítva a hibát teljesítmény vesztéssel sok esetben. Senki nem tudja mikor válik majd instabillá a cpu/pc de ez rendben van, az a szemét aki visszaküldi hogy hibátlan terméket akar mert azért fizetett, nem kiterjesztett garanciát a selejtre orosz rulettet játszani vele. Remélem a kocsitok is ilyen lesz hogy pukkadnátok meg
-
Hát ezen most tényleg elgondolkodtam... Ha pénz vissza akkor platform váltás ha nem akkor ugyan ott leszek mint ahol voltam de egy későbbi gyártással. Amit bukni tudok az az idő...
És amit már buktam az új BIOS-okkal cb r23 szerint 35k helyett 28k ugyan azon beállításokkal. Nekem főként ez a bajom ezzel a "hibával", nameg nem ezért fizettem egy KF proci felárát hogy azt visszafogni keljen nem pedig OC-ni...
-
KROK640
nagyúr
Most azok járnak jól akiknek volt pénzük megvenni a drága CPUkat. Ingyenes frissítés vagy vissza a vásárlás kori ára.
-
-
Semplar
őstag
Ügyes!
így kell beharangozni, hogy hamarosan már csak hivatalos szakértő által bevizsgált CPU -t cserélnek, mert "sok a visszaélés". -
azbest
félisten
a gyártónak filléres a példány, az árban a gyár és fejlesztés és marketing költsége inkább a nagyobb. Az lesz vicces, ha már nem lesz mire cserélni és az újabb szériások pedig más foglalatba valók.
A hibák okaként mondottak alapján pedig kb minden proci érintett, csak az a kérdés, hogy mikor jön ki adott példányon a hiba, kihúzza-e gari végéig vagy csak utána.
-
Watchdog
aktív tag
Így kell ezt csinálni, a várárlói bizalom helyreállítása a legfontosabb!
A befektetői bizalom meg... -
hokuszla
senior tag
Írta: Abu85 Forrás: PROHARDVER!
"Valószínűleg arról lehet szó "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest