- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
4300Ft Mistral Pecsen.
Hatranya valoban a 7-12 tehat nem lehet kikapcsolni es hat neha sztem elegendo lenne a 3-4V is. Node meg tesztelgetem es kitalalom hozzaertok segitsegevel gondolom megoldhato 1-1 agba vmi ellenallas beiktatasa es akkor max nem 7-12V nak megfelelo lesz a fordulat, hanem mondjuk 4-9V ???
CHIEFTEC BG-02B-B-SL hazam van hamarosan belemegy min 2 de lehet 3 Zalman huto es akkor a 4 agra ramegy ez a 3 +Zalman VF700cu VGA huto. Szoval 2d ben sztem ha ezek a hazhutok mennek akkor elegendo lesz mindenhol egy igen alacsony fordulat. Aztan ha 3D jatek akkor felteker VGA ennyi a terv. Nyaron nagy melegben meg minden mehet maxon -
Bandus99
őstag
Ertem en, hogy itt kijelzokrol beszeltek, beleolvastam es kedvet kaptam hozza, de rajottem nem lesz nekem anyagiak miatt kijelzos.
Ezert ugrottam ra erre az oldalra, ugyan ehhez sem ertek, (meg angolul sem tudok), de remenykedek ez kijohet kevesebbol (nekem meg kek vilagitas sem kellene bele). Tenyleg van valaki aki ert ezekhez a dolgokhoz es ranezve az oldalra, megmondja nekem mekkora anyagkoltsege lehet ennek kb?
Azt a sunbeam cuccost lehet kapni kb mennyi is ?
Talaltam vmit errol beszelsz?
[link]
[Szerkesztve] -
FoBCRaistlin
őstag
Igen, sok. A64-em van és az jobban melegszik mint a korábbi AXP-m, főleg ennyire húzva.
Ott a konfigomban meg az aláírásomban is a hűtő. Egy Thermaltake Beetle+Thermaltake A1012 pluszventi. Meg a ház is egy Aerocool Aeroengine, szal emiatt sem nagyon melegedhet. Már a nyár sem fog sokat beleszólni a hőfokba szerencsére. Nemrég költöztünk, és a mostani szobámban Légkondi be, oszt jöjjön a melegedés.
-
KisApám
addikt
Hát nézzük...
Van egy saját magam által hangszigetelt házikóm
+ egy tuningolt proci
+ egy tuningolt memó
+ egy tuningolt vidikari
+ az egészet kiszolgáló táp
+ 1 db SATA vinyó, ami azért melegszik
+ a TV Tuner is kicsit meleg szokott lenni
+ az egész a radiátorhoz közel van, de az ablak alatt
Szerinted sok a 65?
Inkább a 75, akkor nézném nagyon, de így... -
KisApám
addikt
Nem olyan csúnya az potikkal... szépen meg lehet csinálni a műanyag burkolaton. Ez a maximális egyszerűség
(Lásd egy venti helyet is kifaragtam a potit meg mellé
, de azóta még 2 poti került oda plusszba nem messzire tőle, mjad lefényképezem [link])
A következő lépés lenne a kijelző nélküli LED-es előlapi panel potikkal, majd a kijelzős.
A lényeg: működőképes kijelzőst szeretnék.
Max a én is meg tudom csinálni, hogy a poti vezetékére ráforrasztok LED-et és nekem is fog világítani a potin adott ellenállás függvényében és kész.
KIJELZŐST!
MILYET?
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
Én azért szeretnék (lassan már szerettem volna) kijelzős panelt, mert szeretném látni onnan, mi hogy megy... tudod, a teljes kontroll első látásra is
De lassan lemondok erről...
Amugy már szereltem fel 3 potit a gépemre, kifurva a műanyag dolgokat a gépen...
Ha kell még egy poti, lehet, hogy megint fúrok, éppen ezért gondoltam arra, hogyha már veszek előlapi panelt, azon ne csak poti legyen, hanem kijelző is...
Csak ezért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest