-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Sziasztok! Régóta fontolgatom 5.1-es rendszerem sztereora cserélését a minőségibb zenehallgatás reményében. Nemrégiben ez a csere részben meg is történt, egyelőre csak ismerkedem a dolgokkal, nem is szántam túl nagy összeget a projektre. Jelenleg egy pár jó karban lévő Schneider 2 utas álló hangfallal rendelkezem, erősítő még nincs, de kaptam kölcsön (Technics su-vz220). Nagyjából az történ amire számítottam, egészen máshogyan szól mint a korábbi rendszer, az énekhangok és a hangszerek hangjai sokkal jobban érvényesülnek mint korábban. Kérdésem az volna, hogy milyen erősítőt ajánlnátok úgy 20-25e ft-ig (használt)? Persze mielőtt kérdeztem, próbáltam tájékozódni, olvasgatni itt is máshol is, ill. látok az összefoglalóban néhány ajánlást, de nem egyértelmű számomra, hogy pl egy ilyen Technics mennyire ajánlott. Az én fejemben ez mindig is egy jó márkának számított, de úgy láttam többen nem kedvelik. Jobban járnék esetleg egy Yamaha, Pioneer, Sony vagy más itthon jellemző és beszerezhető típussal?
Főleg elektronikus zenét hallgatok, a forrás PC (ALC892), mindez egy kicsi szobában, ahol jó eséllyel az akusztika sem lesz valami pazar. -
alex89
senior tag
Igazából azért jött szóba mindkét cucc mert zenét is hallgatok ennél ugye jobb a hifi ,de viszont filmeket is elég sokat nézek és játszok is ahol viszont már jól jön a többcsatornás hangzás.A fontosabb talán inkább a zene,viszont ha a zenében nem teljesít sokkal rosszabbul az 5.1 akkor talán azt válsztanám
A teljesítmények hivatalosan a hifinél 4X110(a négy ugyanolyan hangszóró a két hangfalban)+220Wsub, a házimozinál pedig 6X142W ,. de engem igazából nem a számok érdekelnek hanem hogy hogyan szól
Az árat tekintve 40-50k közt gondolkodom. Amit kihagytam még hogy főleg elektronikus zenét hallgatok tehát kell a sub
-
alex89
senior tag
üdv!
Lehet nem itt kéne feltennem ezt a kérdést.....na mind1. Szóval az alábbi két [link] [link] cucc közül szerintetek melyik a jobb választás
.Tudom alapvetően eggyik sem ideális választás mert jobb lenne egy normális ersítő+hangfalak de arra most nincs cash
.Igazábol adja magát a dolog hogy a hifi lenne jobb de úgy hallottam ezek az 5.1-es redszerek sem olyan rosszak manapság ráadasul az általam linkelt rendszernek elméletileg nagyobb is a teljesítménye mint a hifinek.Szóval ha a kettő közül kéne választani ti melyikre szavaznátok?
előre is köszi
ja és a linken el van írva a hifi teljesítménye, hivatalos oldalon 660W RMS-t írnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest