- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crinos #72865 üzenetére
Nekem a kineneti reléket kellett kontaktsprézni (miután a tetejüket sikerült leszedni, utána kontakt srpay, és kiporszívóztam még utána). Aztán jó lett. Viszont a hangszóró-csatlakozók esetén lehet, hogy a panelen engedett el a forrasztás (vagy kirohadt - ez sajna szabad szemmel nem mindig látható), akkor apró forrasztásfelújítással megint jó lesz/lehet.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Crinos #72842 üzenetére
Inkább vidd el valami elektronikai szervizbe és javíttasd meg. Lehet hogy 10 alatt megúszod, és egy darabig ismét használható lesz az erősítőd.
De akár te is próbálkozhatsz Kontakt spray szettel a megfelelő helyeken (pl. kapcsolók, nyomógombok... stb, esetleg potméterek); persze szerencsés esetben előfordulhat olyan is, hogy csak valami nem megfelelő forrasztást kell helyrehoznod.Az a baj hogy minden régi használt eszköznél ugyanúgy előjöhetnek vagy fennállhatnak hasonló problémák, tehát a szerviz célravezetőbb ilyen esetben, mint bepróbálkozni egy másik koros darabbal.
Én is többször futok bele problémás dolgokba mint teljesen hibátlanokba.
Az új, vagy fiatal használt erősítők pedig jóval a kereted felett mennek. -
Colos1
őstag
válasz
Crinos #56677 üzenetére
Most olvastam el jobban Predátor kolléga hozzászólását: Csak átengedi a digitális jelet. Reggel ezen átsiklottam...
-
Colos1
őstag
válasz
Crinos #56665 üzenetére
Az S/PDIF kimenetet manuálisan kell bekapcsolni a hangkarin. Ha van olyan audiokimeneti eszköz a win-ben, hogy S/PDIF Passtrough Device, akkor azt állítsd be, ekkor biztosan be lesz kapcsolva. Valahol régebben kifejtettem, hogy ilyenkor a Win kezeli a digitális kimenetet, és nem a hangkártya illesztője. Mivel ez USB -s hangkártya, lehet nem fogja látni, jobban jársz, ha az alaplapi hangkariról veszed le az S/PDIF jelet, ha van az alaplapodon koax kimenet. Digitális jelnek mindegy a hangkártya minősége, sőt, elvileg jobb is alaplapiról, mert kevesebb illesztésen kell átmennie a jelnek, így kisebb az esélye, hogy jitteres lesz. (Mondom én, aki 2 éve nem vette rá magát, hogy bemenjek a BIOS -ba engedélyezni az alaplapi hangkeltőt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest