- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp54
senior tag
válasz
Radírpók #26461 üzenetére
A problémád sokkal egyszerűbb, mint gondolnád: ha határozottan zenét akarsz, minek sokpontos erősítő???? Van a piacon sztereó is elég! Én is ezt csináltam, csak én lemondtam a sokpontos mozi hangról, hogy a zene minél szebb legyen, KEVESEBB pénzből! És HASZNÁLTAT, hangfalból is! (szerintem....)
-
törölt tag
-
Tonyo
őstag
válasz
Radírpók #23171 üzenetére
A karaktere több mint valószínű, hogy olyan lesz mint a 806 v-mnek, de ahogy látom kicsit más benne a magas sugárzó, így lehet, hogy teljesen más hangot kapsz.
Egyetértek Pityuval, kell egy jól csillapított szoba hozzá, valamint egy jó rendszer, jó kábelekkel, ugyanis minden kis hibát/gyengeséget megmutat a doboz, gondolom ez igaz a korábbi modellekre is.
A focaloknak van egy karaktere, valaki szereti, valaki nem. Ha nem szoktál még máshoz, ahogy Pityu, akkor egy jó láncban több mint valószínű, hogy tetszeni fog a 714-es! Mellesleg szerintem nagyon szép!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Radírpók #23171 üzenetére
mi egy fiatalabb, és 806os focallal "dolgoztunk".
alapvetően az volt a tapasztalat, hogy az ideges magast a nagy,egy fokkal jobban csillapitott szoba élvezetesre nyugtatta.nem kábel,nem erősitő,nem mittoménmi.azok csak kiemelték képességeit.de a szoba nélkül én fülemnek bántó volt. -
Patice
nagyúr
-
L4D1K
őstag
válasz
Radírpók #22990 üzenetére
Annyit még esetleg tudnál nekünk segíteni, hogy megmondod milyen zenéket hallgatsz túlnyomó részt, illetve hogy milyen média lejátszót szemeltél ki, és milyen kimenetekkel rendelkezik.
Ha elég egy kis monitor, akkor pl: [link] vagy [link] vagy [link]
Nagyobbacska: [link]Állókból meg még több van, lehet mazsolázni akár avx-en akár hifipiacon, biztos találsz egyet 100 alatt
-
-
Patice
nagyúr
válasz
Radírpók #22986 üzenetére
DAC-nak akkor inkább már ez.
Médialejátszóból keress hozzá olyat amin van koaxiális digitális kimenet. Pl. ez. De lehet Sigma chipes is. Csak azok drágábbak. is.
A többiből vegyél erősítőt + hangfalakat + kábeleket. A kábeleken is rengeteg múlhat.
Az erősítőt és hangalakat is lehetséges belépő kategóriában tuningoltatni (hiVOX). Megéri. Pár kategóriával jobb hangod lesz, kevesebb pénzből.
(#22988) Dorian
Emlékeim szerint a fórumtársunk már írta valamelyik fórumban. 200 ezer rémlik a teljes rendszerre. De javítsatok ki, ha tévedek. -
Deadzone41
őstag
válasz
Radírpók #22986 üzenetére
nem hinném hogy a drágább média playerekbe olyan minőségi dac lenne, inkább egy olcsóbb és egy külső dac szerintem. ha olcsón akarod megúszni akkor pl. amit te linkeltél az nem igazán a neked való céleszköz. nem tudom mennyit szánsz a teljes rendszerre de inkább kölcsd a pénzed hangfalra meg erősítőre mint sok tíz,száz ezres dacra, de lehet ezért meg leszek kövezve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest