- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pety
senior tag
válasz
pc-user #9065 üzenetére
Az még hagyján,de ennek szerintem semmi köze sincs a telefunkenhez.
Valami gagyi gyár cd játszója,arra utólag ráragasztva a telefunken felirat(amit lehet hogy a telefunken csinált) de kb ennyi.Egyébként az hogy volt már egy gyártónak olyan készüléke ami épp jó volt az nem garantálja,hogy minden jó lesz.
Ennél a készüléknél szerintem bármilyen olcsóbb technics,sony.pioneer stb. cd játszó csak jobban szól,bár ez magánvélemény. -
eclipse006
őstag
válasz
pc-user #8926 üzenetére
Hát egyelőre egy régi 97-es jvc mx-s20 mini-hifim van,tudom hogy elég gyenge pont,STK-s végfok van benne,2x25w tud leadni,szerintem ez igaz,mert a hálózatról 110W-ot vesz fel.Viszont a hangja nem olyan rossz szerintem. A hangfal egy régi Telefunken TL-500-as típus,kétutas,a dóm magas,és a közép-mély Seas gyártmány,nem bassreflex kialakítású,zárt, nekem nagyon tetszik a hangja, 2x50w-os. kb ennyi,a közeljövőben venni fogok valamilyen erősítőt még nem tudom milyet,de addigis ezeket használom.
itt van kép a cuccról:link
-
Khaal
őstag
válasz
pc-user #8921 üzenetére
Körbenéztem, de nem találtam semmi vonzót, na nem mintha nagyon értenék hozzá, lényegében csak kinézet alapján szelektáltam
, persze ha van valami konkrét tippetek mondjátok nyugodtan.
Jelenleg a Marantz a befutó innen hardverapróról, ha az nem jön össze, akkor talán ez a Denon, vagy esetleg ez a Wega.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest