Hirdetés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
fehér_ember #92688 üzenetére
Az erősítőid közül egyiket sem ismerem sajnos, HM erősítőkkel szinte egyáltalán nincs tapasztalatom. A Dynaudioknak ugye azaz egyik problémájuk, hogy alacsony érzékenységűek és alacsony a minimális impedanciájuk, ami 4ohm, vagy kevesebb (konkrét típust nem tudom fejből). Tehát olyan erősítő kell, ami ilyen körülmények között is jól szerepel, sajnos sok erősítő nem felel meg ennek. Az MMG-vel elég sok erősítőt kipróbáltam, ugye körülmények hasonlóak a hajthatósági szempontból (bár hangminőségileg eléggé másak), a két említett márka közül a nagyobb Denon sztereók elhasaltak, nagyobb Yamahák viszont nagyon jól szerepeltek nálam, konkrétan A-S1100, A-S2000, CA-2010 (ez megvan még, nem is adom el, lassan már hifitörténelmi klasszikus
). Lehet, hogy az olcsóbb Yamahák is jóval stabilabbak alacsony impedanciával az átlagnál, ezt nem tudom. Szerintem azok az erősítők, amelyek beváltak Magnepanokhoz, megfelelnek a Dynaudiodhoz is úgy általában. Amiket én néznék a helyedben, például az említett Yamaha sztereók, nagyobb Parasound (például HCA-22000 II, A23, A21) erősítők, Odyssey Karthago/Stratos, Hypex Ncore alapú erősítők, olcsóbban nagyobb NAD-ok (például C372) stb.
Primare, Arcamok között is a combosabb erősítőket keresd, ne a kiherélt kis integráltakat.
Aztán persze eljutunk oda, hogy az Audience dobozaidat is illene lecserélni egy kevésbé csalós Contour párra, az igazi Dynaudio hang ennél a szériánál kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest