Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
Toncsi #71859 üzenetére
Szia.
A Fostex PM1 elég jó aktív közeltéri monitor a maga kategóriájában, használtan nagyon jó árakon is meg lehet venni. A hangja inkább "audiofiles", mint "stúdiós", ezért mindenes zenehallgatásra is teljesen alkalmas. Ha elhelyezési problémáid vannak, akkor mindenképp jó választás. Annyi, hogy a térleképezésbe és a hangszerek elkülönítésében nem kiemelkedő, de egyébként dinamikus, viszonylag kiegyenlített hangja van. Persze van néhány kiemelése ennek is, de ennek mértéke szobaakusztikától is erősen függ. Az MK1, MK2 között tudtommal nincs különbség műszakilag, csak az előlap színe a különbség, de nézz utána.
Lényeges, hogy aktív monitoroknál ajánlott a szimmetrikus kimenetű DAC (például TEAC UD-301), egy jó előerősítő sem árt, földhurok elkerülése miatt külön fali csatlakozókba érdemes őket dugni, ami nincs egy ágra kötve, vagy jobbféle elosztót kell használni, plusz ugye az állványok és az akusztikai panelek (ha szükséges, de általában az, legalább néhány, a kritikus üres sík felületekre).(#71865) Bodz: Nekem eddig tetszik a Stratos, nem csak árához képest. Valószínűleg csinálok belőle még egy párt, kíváncsi vagyok, hogy az előerősítő és végerősítő között miként viselkedik. Egyébként a karaktere alapvetően tiszta, neutrális és egyben folyékony hangja van, felesleges csillogás nélkül. Amúgy az Epiloguet még mindig nem kötöttem be, úgyhogy ahhoz például nem tudok hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest