Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
baryll
tag
A hegel h300 hangjáról tudok nyilatkozni, igaz nem kérdeztetek, de látom hogy téma. A fellelhető erősítőgyártók közül egy teljesen egyedi utat jár a márka. Olyan a hangja, mintha egy high-tech dolby zajcsökkentő dolgozna benne folyamatosan. Igen ez egyfajta színezést ad az erősítő hangjának (minimálisról van szó, ezért high-tech), viszont ezen tulajdonságai miatt a régebbi zajos, gyengébb minőségben megörökített, stb. felvételeket (főleg csak ilyeneket hallgatok ugye napjaink kultúrális lezüllése okán, de ez megint egy más tészta) szebbé és ezért jobban élvezhetőbbé is tudja tenni. Aki szeretne egy "átlagos" erősítő hangjánál különlegesebb hangot is hallgatni, azoknak vannak kifejlesztve a hegelek. De az, hogy-e miatt le van szarozva a gyártó, ezt eléggé szűklátókörűségnek gondolom, mert miért is ne lehetne újabb fejlesztési irányokat követni ebben az iparágban, hobbiban? Egyébként meg nem zavar a mások véleménye a témában, csak jót röhögök rajtuk, mert szerintem még nem hallgatták megfelelő környezetben a márkát és ezért hőbörögnek az árán, meg hogy egyáltalán létezhet ilyen gyártó.
Hasonló árban vettem én is az enyémet, mint amennyiért most árulja valaki ezt a fajtát, de szerintem aki komolyan gondolja a zenehallgatást, annak egy best buy vétel lehet ennyiért.
(A komolyan vevés alatt azt értem, hogy pl. ki is szolgálja az erősítőt minőségi komponenesekkel, mert ezek nélkül - való igaz -, hogy nagyon gyenge is tud lenni a kapott hang. Nálam csak a kábelezés már többe van, mint maga az erősítő.)
Én már csak azokra a motyókra lennék kíváncsi, amiket több tízezer eurókért árulnak, hogy azok hangjában mi lehet az akkora truváj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest