Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
felenke
csendes tag
sylar tényleg egy olyan alak, hogy ilik neki a rossz,meg minden, de itt ha nem halt meg, elég nagy bökit követek el szerintem ...
amugy a rész, hát nem tudom, szerintem nem volt ilyan rossz ..
ha láttátok, mikor megütötte sylar-t, már a niki féle űtés volt
hát, hogy meghagytak ennyi szereplőt, kiváncsi leszek, kiket hagynak meg a 2. évadba..
de ha ugy nézűk, lehet valaki elvonszolta sylar testét .. vagy volt annyi ereje ... de gyogyitás, meg ilyenjei nincsenek tehát ...
Libria:álmában is üres volt NY ... csak reggel volt meg nem ott .. mondjuk, mikor feküdt az utcán, érdekes lett volna a forgalom
[Szerkesztve] -
felenke
csendes tag
Peter-nek, még találkoznia kéne molly-val, és akkor már nem lehetne megálitani, jah meg hiro-val
Amugy, kiváncsi lennék, mi lenne ha niki/jesicca 2-sel találkozna
Meg azt nem értem, ugye amikor sylar-el találkozott 2* is , hogy az ö képeségét,miért nem vette át ... vagy, csak akkor megy, ha tudja mi a képesége, és ugy gondol rá?
Amugy, Sylar mikor ölte meg, a láthatatlan embert?
És, hogy ki ne maradjon! Mondtam, hogy tudja majd irányitani a képeségétt, és nem robban
Ennyi volt felenke lelépett ! -
felenke
csendes tag
#22 : Landslide
Nathan is poised to become a member of Congress, but must consider those he loves and the advice of his mother and Linderman. Hiro learns of his lineage from his father, and prepares to face Sylar to the death. Peter and Ted attempt to leave New York before the explosion. Matt and Mr. Bennet learn the truth behind the Company's tracking system.[3]
Sztem is megprobálnak elmenni NY-ból
[Szerkesztve] -
felenke
csendes tag
biztos hogy nem most robban, valahogy sikerül megfékeznie magát ..
én már mondtam, ha jobban megnézed, olyan mintha eredeti szinre menne vissza a keze, az erölködés után ..
és még nem is 100% hogy peter, mert 2közül akkár melyik lehet, lsd. sylar rajzát ...
Meg, a 23. rész cime is sugalja, hogy nem robbanhat ... -
felenke
csendes tag
válasz
sghc_toma #747 üzenetére
furcsa is lenne ha már most robbana , mert a 23.rész cime : Az, hogy hogyan lehet leállítani egy felrobbanó embert.
én azért gondolom ezt mert , linderman-ek vanak képeséggei amit megkaphatak ,
másik meg az hogy, peter és nathan, apjárol nem tudunk semmit , azt sem hogy volt-e képessége ...
a képregényt nem olvasom, és még egy részét se olvastam el, mert filmbe jobb sztem. -
felenke
csendes tag
válasz
bolondember #745 üzenetére
[link] itt ugy van irva hogy, nem egyszere... de nem tudom, valami linket dobhatnál.
Bibby:nem értem, 5. oda tekertem a végére, és mindig olyan, mintha visza nyerné az eredeti szinét, a keze . de lehet rossz a szemem
Meg amugy is, 2 napja még van a robbanásig .
Elvileg ezt irja kb az angol oldal a kövi részröl már mind a landslide-ról : Angela Petrellit kényszerítik, hogy nagyobb szerepet játsszon Nathanban, Peter, és Claire élet. A Nathan és Peter apjának a halálával kapcsolatos igazságot végül az igaz azonosságával egyetemben felfedik. Amikor Nathan azt találja kint, hogy neki alkalma nyílhat arra, hogy váljon több mint polgármester őt szembesítik egy olyan döntéssel, amit neki csinálnia kell. Választási napként közeledik néhány megpróbál távozni NYC HRG és Matt megtanulnak egy másik meglepő titkot. Valamint Sylar eszi egy másik hős agyát. Hiro apuvisszatérései
-minden esetre érdekes
[Szerkesztve] -
felenke
csendes tag
nah megtudtuk, h sylar megeszi az emberek agyát
a rész végülis nem volt annyira jó , de a vége az kibaszott jó , tehát, a maradék 2-rész, tuti nagyon jó lesz .
Peter, megtudja álitani nem fog robani, a végén látszik hogy kivilágosul a keze
Más:Ami még nekem furcsa , linderman és nathan anya . Én még azt is el tudom képzelni, hogy peter és nathan, linderman gyerekei . Mert mondta az anya hogy sok mindent nem tud rola , meg beszélt is linderman-el, tehát itt valami furcsa van sztem . -
felenke
csendes tag
3 részbe, elégé be lesznek süritve a dolgok, de ez nekünk csak jó.
és már cak 2 nap a 21.ig -
felenke
csendes tag
izé a 21. rész hétfön jön?
-
felenke
csendes tag
2nap
-
felenke
csendes tag
és arra nem gondolatok még hogy, az a hiro, esetleg, a második évadba lesz?
tehát, ö meg sylar, megy át a 2. évadba, ez csak egy gondolat, ne kövezetek meg -
felenke
csendes tag
há csáje hunan lehet tüteni? pls linket ty
-
felenke
csendes tag
ma vetitik usában ,hunap meg má töcsük már várom
-
felenke
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #383 üzenetére
Mert a 18. rész végén slyar elkapja, és elkezdi levágni a fejét, és le esik egy darab a hajbábol,és ott lett vége.
-
felenke
csendes tag
igen nem hozzá valo felirat volt , de nem tudtam kivárni , a hang az nem tudom a bsplayer nem adta a hangot, a többi igen de, a többivel nem birtam megcsinálni a feliratot.
Ha visza gondolsz , akkor emlékezhetsz hogy megálmodta a láthatatlan emberkét is , vagy ha ez tényleg igaz , akkor itt a vége peter-nek ...
Kiváncsi leszek, végülis a következö részben mi lesz mohinderel és peterel .
Poctar:egy kérdés te miröl beszélsz? hol maradtam le?
Hiro elopja a kardot a 18. rész -ben, és igy tudja használni az erejét , A pom-pom lányt meg megmenteték. BOCS ha félre értelmeztem, amit irtál.
Amugy, arra én is kiváncsi leszek, mikor fog ennyire megöregedni -
felenke
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #371 üzenetére
Idegesitö az volt h még a hang is késet , az én angol tudásom meg nem a legjobb , teáht amit értetem azt tudtam , amit nem azt nem , felirat meg perceket késett
ui:mondjuk a végén izgalmas lett , amugy szerintem csak álmodja peter ezt , mert elvileg ö az egyik föszereplö nem?
Poctar:Elég furcsa volt ma h nem nézhetem mert csak apr 23 lesz a kövi rész , mert 2 napig nagyon le foglalt , de ma már nem tudtam mivel lefoglalni magam
[Szerkesztve] -
felenke
csendes tag
megnéztem 2 perces felirat késésel meg hang késésel is .
De ez a rész, nem annyira yo szerintem, mint a 17.
Ti mit gondoltok? -
felenke
csendes tag
hali nektek a 18. résznél van hang?
mert nekem nem szolal meg igy meg nem valami yo és ezért nem is néztem idáig.
amugy nagyon yo sorozat , egész fanatikus lettem 2 nap =17 rész -
felenke
csendes tag
uhh nagyon faxa volt akkor valaki egy warezes linket pls ty
-
felenke
csendes tag
hali ne kövezetek meg . De lenne egy kérdésem. Honnan tudom letölteni? [ne torent legyen].
Feliratot tudok hozá, csak olyan oldalt nem , ahol fent van és nem warezes. Elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest