Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
SPOILER
Azért, mert emgváltozott a képessége. Nem tudja átvenni másokét, hanem egyszerre csa 1et tud használni, azét, ait előzőleg megérintett (kb mint Vadóc az X-Menben, de ettől az előzőleg emgszerzett képességeket nem tartja meg, mint régen. Szerintem. Ha jól belegondolsz, az előző részben is csak akkor kezdett el repülni, miután beadta magána az injeciót és nekirontott a bátyjának, vagyis hozzáért. Most is csak akkor tudott virítani valamit, amikor hozzáért az alanyhoz, illetve ő maga is meglepődött amikor mohinder képességét akarta használni és helyette a csaj fagyasztása jött be. Előzőleg emg úgy működött, hogy azt használta amelyikre "rágondolt". Szóval szerintem az injeció tett be neki, nem azt a képességét, csa egy hasonlót adott vissza neki. Részemről itt úrtá el a teljes sorozatot, peter volt a edvenc arakterem, kiegyensúlyozatlan lett a karaktergárda, slyar emgint csodák csodája emgmenekült, de hogy i szedte i a fejéből a botot egy leégett házban, az persze örö rejtély, peter meg....
-
janeko
őstag
SP
igaz..
bár nem az volt a baj, hogy közel rakták mohinderhez, mert amikor a "jeges" csajszihoz hozzáért annak is átvette a képességét... kiváncsi leszek, hogy-hogy folytatják a következő részbe, bár van egy olyan sejtésem, hogy mindenki kivéve az 1. számú pilóta megússza élve.. -
Arnold2
őstag
HRG= Bennet.
Parkman faterja álomvilágban hokizik.Peter faterja meg a menyben hokizik.Az új szereplő meg zseb-hokizik.
Peter muterja nem hinném hogy sok vizet zavarna (bár manipulálni aztán tud).
Lehet hogy Monikából lesz az a képregényes igazságosztó,amit Micahhh mutatott s ami eléget.
Te rájösz, hogy befele is tudsz nézni és elveszel magadban.Bolondember rájön,hogy nem is bolond és indul a parlamenti választásokon. Én megfejtem a macskák nyávogását,de ezért életem végéig mnekülnöm kell előlük.A menekülés ideje alatt a "Tehén egy trükkös állatt,de én megfejtem!" feliratú pólókból próbálok megélni.
Na asszem ennyi lesz.Ha kihagytam valakit szólj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fedora Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hyundai, Kia topik
- eBay
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest